Přeskočit na obsah

Wikipedista:Radek.Peka

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Ahoj všichni, jsem mladý wikipedista z Prahy 11. Mé jméno je Radek Peka. Momentálně studuji na ZŠ Pošepného a aktuálně jsem byl přijat na Gymnázium Opatov kde po ukončení devítky nastoupím na čtyřleté studium. Poté bych se chtěl dostat na Vysokou školu žurnalistiky.

Moje koníčky jsou velice různorodé a jejich přespříliš. Mezi mé koníčky patří například aktivní hraní stolního tenisu, tvoření webových stránek především HTML & CSS, zajímám se o Japonskou historii a celkově zbožňuji věci spjaté s touto nádhernou zemí :)

Narodil jsem se 17.10.1994 v porodnici u Nuselského mostu a od této doby se číslo 17 stalo moje osudové číslo a společně s číslem 26 vytvořili naprosto nepředstavitelné médium, nevěřím na pohádky, ale vidím-li tato čísla oddechnu si. Například když jsem dělal přijímací zkoušky na Gymnázium moje identifikační číslo bylo A017 a bylo to dne 26. pak třeba si pamatuji, že jsem našel přívěšek na klíče s číslem 26 a ten den jsem šel nakupovat a když jsem se otočil po nákupu abych si vzal igelitovou tašku zjistil jsem, že číslo pokladny u které jsem byl bylo 26. A to není zdaleka všechno, možná se to může zdát jako náhoda, ale mě to připadá velice magické :)

Japonsko mám rád již velmi dlouho, je to skvělá země. Jsem samozřejmě fanouškem všech věcí týkající se Mangy a Anime v němž jsou Japonci nejlepší na světě. Líbí se mi jejich mluva a celkově jejich mentalita. K Japoncům já osobně mám od srdce blíž než k Američanům.

A co můžete čekat od mne jako od Wikipedisty? Podložené informace, které se budu snažit zpracovávat jak nejlépe budu umět a budu moc vděčný za to, když někomu pomůžu a rozšířím jeho vědomosti a přitom se ještě pobavím u tvoření gigantu jménem Wikipedia.cz :)


                                                                                      Dne 28. dubna 2010