Wikipedista:Prudolf

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Motto[editovat | editovat zdroj]

Když jsem se tak zamýšlel, co v životě dělat, aby "po mě něco zbylo", zjistil jsem, že nejlíp mi jde pomáhat. Sbírám tedy informace, které nejsou tak úplně běžně na trhu a pomáhám jimi lidem, kteří je dokážou zpracovat a kterým pomohou prožít život lépe, radostněji a ve větším klidu.

Co je informace[editovat | editovat zdroj]

Informace je zboží, které je třeba nejenom najít nebo získat, zaplatit za něj nebo ho obdržet zdarma a přinést si ho domů, ale také mu porozumět, získat na něj názor a hlavně ho/ji přijmout. Množství informace je dáno rozdílem mezi informovaností systému před obdržením informace a množstvím neurčitosti informací odstraněné.

Co dělám[editovat | editovat zdroj]

Pohybuji se ve světě financí. Hledám po světě zajímavé investiční příležitosti a pomáhám svým klientům se k nim dostat a zhodnotit tak své peníze. Mám sice trochu problém s vysvětlováním těchto příležitostí, protože lidé prostě nechápou, že něco takového je možné, ale ti, co to pochopili, jsou docela v pohodě a spolupracujeme spolu ke spokojenosti obou stran.

Zajímám se[editovat | editovat zdroj]

Samozřejmě o investice, ale rád cestuji a to spíše do neprobádaných krajin (Island, Sahara, Albánie apod.), fotím a mám rád dobrodružství.

Nezajímám se[editovat | editovat zdroj]

O investice do produktů, známých v České republice, do kterých posílají peníze všichni. Vycházím z předpokladu, že s davem se dostanu spíš do pekla než do nebe. A já chci do nebe.

Kontakt[editovat | editovat zdroj]

Ing. Pavel Rudolf
602 616 731
prudolf@amitycz.as