Přeskočit na obsah

Wikipedista:OliverOliverOliverOliverOliver/Pískoviště

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Slepeispei[editovat | editovat zdroj]

Obecné informace[editovat | editovat zdroj]

Slepeispei je youtubový kanál, fungující od roku 2017. Duo tvoří EisoN1 a Slepičák (odtud pochází název kanálu, SLEP-EIS-PEI). Jejich tvorba se skládá z vlogů, recenzí, gameplayů, apod.. Ke dni 20.11.2019 mají 58 odběratelů.

Tvorba[editovat | editovat zdroj]

Registrace na platformu Youtube se datuje ke dni 7.3.2017.Kanál navazuje na smazaný kanál Boys45. Kanál smazal údajně hacker, jak zmiňují ve svém prvním videu. Jejich první video se datuje ke dni 20.3.2017.

Kanál nemá žádné stálé série, mezi nejdelší patří Pokémon Go, gameplay ze hru Farming Simulator 19 či vlogy ze skautských výletů.

Ke dni 20.11.2019 je jejich nejvirálnějším (580 shlédnutí) videem rapový videosingl ''Na Mě Nemáš". Jedná se o recesní speciál za 50 odběratelů, a jak sami říkají, nikdy nebyl myšlen vážně. Autorem písně je EisoN1, o video se postaral Slepičák.

Eison i Slepičák mají i své sólo kariéry. Eison se vzdal svého kanálu, aby se mohl naplno věnovat Slepeispei. Ovšem Slepičákovi se daří mimo Slepeispei. Vede kanál The Me., který má ke dni 20.11.2019 celkem 64 odběratelů. Český youtuber Nejfake ho ve svém videu "Hodnotím vaše kanály #25" označil za nadějný kanál.

Fanouškovská základna[editovat | editovat zdroj]

Slepeispei mají v současnosti oficiální instagramovou stránku "@slepeispei.yt". Stránka ovšem není v současnosti v provozu. Proto se dvojice jejich fanoušků rozhodla vytvořit fanpage "@slepeispeifanpage", která má hlavně cíl pobavit.