Wikipedista:M0R9H1n

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Na úvod bych chtěl ubezpečit všechny nenechavce, kteří mne okamžitě napadnou za nevhodné uživatelské jméno, že toto jméno není výsměch ani provokace, nýbrž mou osobou používaný, jedinečný pseudonym. Je pravdou, že vypadá poněkud zvláštně, nicméně nehodlám ho měnit jenom kvůli konzervativcům a šťáralům. V případě, že bude mít kdokoli výhrady k mému extravagantnímu pseudonymu, jsem ochoten vést diskuzi na toto téma, ale upzorňuji, že se za něj budu bít až do poslední chvíle. ;)

Kdo jsem já?[editovat | editovat zdroj]

No... Sám o sobě říkám, že jsem racionálně uvažující člověk, který se nenechá přesvědčit masou o blbosti, ale tvoří si názory sám na základě svých zkušeností a zjištěných faktů. Ostatně i inteligence je vlastně odraz jisté schopnosti dávat fakta do souvislostí, že? Přiznám se, že jsem občas trošku tvrdohlavej, ale nevěšte hlavu! Ne vždy je tomu tak pravdou... ;) Respektuji pouze takové autority, které jimi doopravdy jsou a ne ty, které jimi pouze chtějí být. Je spousta debilů (ano, záměrně používám tuto lékařskou diagnózu, tak mne prosím hned nekritizujte) na tomto světě, kteří si myslí, jak všemu rozumí a je docela složité tyto jedince poznat hned na poprvé. O to více je k pláči, má-li být tento člověk pro mne jakousi autoritou. No zkrátka nenechám se jen tak zvyklat někým, kdo si na něco hraje, ale hodnotný a úctyhodný člověk se semnou vždy domluví a dokonce mi nedělá problém mu dát i za pravdu.

Proč zrovna takovýto pseudonym?[editovat | editovat zdroj]

Tento pseudonym jsem nezvolil náhodou, ale vybral jsem si ho hlavně pro svou jedinečnost. Nějakou dobou jsem používal pseudonym Morpheus, ale toto známé jméno používá docela široké spektrum uživatelů. Určitě si dovedete představit, jak obtížné je zaregistrovat si třeba takový e-mail, který již před vámi registrovalo několik stovek Morpheů. Docela mne to štvalo, a tak jsem chtěl něco originálnějšího. Z jistých osobních důvodů (přátelé, kteří mne znají ví) jsem tento pseudonym zjednodušil na Morphine (pro nechápavé viz Morphine), ze kterého se poté vyvinul zkrácený tvar Morphin. I tento pseudonym používá spousty uživatelů a touha po jedinečnosti způsobila, že jsem využil místo některých znaků číslice. Takže ještě jednou a popořádku - můj pseudonym je m0R9H1n (wikipedia bohužel implicitně mění první písmeno na velké, ale co se dá dělat... Správně je to tak, jak jsem uvedl, tzn. s malým M na začátku). Číslice 0 reprezentuje písmeno O, 9 písmeno P a 1 písmeno I. Ano, někdo může namítat, že číslice 9 vlastně nesymbolizuje písmenko P, ale to je právě ono. Nemám rád standardy a rád se vymykám. Je to více originální a já si za tím prostě stojím. Jinak protože jsem detailista, tak i v mém pseudonymu je jich pár ukryto. Například liché znaky jsou pouze písmena a sudé pouze čísla. První a poslední písmeno je malé a prostřední dvě jsou velká. Písmen je přesně sudý počet a čísel přesně lichý počet. I toto má pro mne svou logiku, kterou ovšem zde nebudu popisovat. Doufám, že po tomto vyčerpávajícím vysvětlení mi vyšší moc wikipedie dovolí tento pseudonym používat a bude mlčky tolerovat moji troufalost.

--Morphin 12:00, 19. 3. 2007 (UTC)