Přeskočit na obsah

Wikipedista:Libor Vilímek/Vtipy

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vtipy o panu Palačinkovi

[editovat | editovat zdroj]

Pane Kulesy, přilepte se prosím tady k tomu papíru.

Odjede pan Brambora od své rodiny na prázdiny do hor. Po dvou týdnech se vrátí, všechny přivítá a prostě pohodička. Když se schyluje k večeru, tak vytáhne fotku, kde je vidět jeho právě ejakulující péro a ukáže ji své manželce a synovi. Ti dva jenom nevěřícně hledí a po pár sekundách se manželka nevěřícně ptá, co to má být. Pan Brambora odpoví: "Vždyť jsi chtěla nějakou vrcholovou fotku, ne?"

Tati to je adidas?
Ne to je zebra.

MATURITA NŮŽKY

Baví se ve fitku pan Palačinka s panem Bramborou. Pan Palačinka se ptá: "Tak kolik jsi udělal dnes kliků" Pan Brambora odpoví: "No klik jsem udělal asi 200. Ostatně se můžeš jít podívat k nám do továrny"

Desatero suchých přikázání

  • 1)Budeš suchý
  • 2)Nebudeš se opakovat
  • 3)Nebudeš se opakovat
  • 4)Poušť je tvým domovem
  • 5)Nebudeš se opakovat
  • 6)Opakovaný vtip je někdy ještě lepším vtipem
  • 7)Nezapomeň hlásat víru sucha
  • 8)Buď vždy připraven
  • 9)Nebudeš se opakovat

Syn pana brambory je ve škole. Učitel říká: "Napište si příklad první". Syn pana brambory má v sešitě napsáno toto: "si příklad první"

Přivezou pana Palačinku do nemocnice a začnou kolem něho lítat doktoři a ptají se co se stalo. Pak se podívají blíže a uvidí, že pan Palačinka nemá celé jedno ucho. "Jak se vám to proboha stalo?" Ptá se primář "Aaaale... to víte. Chodil jsem dlouho s džbánem"

Stojí takhle pan Palačinka na břehu rybníka, stojí směrem k hladině a něco křičí. Přijde za ním syn, chvíli se dívá na svého otce a pak se zeptá: "Tati, proč tady tak řveš?" "To víš, změnil jsem operátora na vodafone."

"Tati, jak se říká tomu, jak pije fantu a hodně u toho mlaská?" Pan Palačinka se zamyslí a odpoví:

Víte jaký je opak Leoše Mareše?

Přiběhne soused k panu Palačinkovi a říká: "Polsko na nás zaútočilo, probíhá mobilizace. Všichni chlapy starší 18let musí rukovat" pan Palačinka se na něj tak trochu v šoku podívá a říká: "To je divný. Proč bych si měl kvůli tomu kupovat mobil... A cože to mám dělat s tou rukou?"

Pan Palačinka s panem Bramborou jdou po skalním útesu. Pana Palačinku už pan Brambora štve a tak se rozhodne, že ho zabije, proto se na něj otočí a říká: "Jseš moudřejší" "A sakra" řekne pan Brambora a ustoupí a spadne dolů.

Víte na co si nikdy nesedne křesťan? Na židli.

Jde takhle pan Palačinka v lese a říká si: "Ach, jak já mám nemocný péro". Najednou na něj promluví strom: "Na nic si nestěžuj... já mám nemocnejch žaludů nejméně sto."

Pan Palačinka potřebuje strašně srát a hledá místo, kde by mohl hodit bobek. Tak utíká ulicí a najednou uvidí kostel, tak do něj vběhne, najde si příslušné místo a začne. Když je v půlce hovna, tak za ním přijde farář a říká: "Synu, myslím že jsi nesprávně pochopil význam slova kadidlo."

Pan Palačinka se ptá svého syna: "Máš rád palačinky?" syn odpoví: "To bych Francouz"

Vybafne takhle syn na pana Palačinku. Pan Palačinka vyskočí a říká: "uffff... to jsem se lekl. Ještě že nejsem kapr, to už bych byl mrtvý."

Nejvtipnější hattrikářská věc, která kdy vznikla.

Pan Palačinka jde hrát hattrick a potká Hujera: "Chceš poradit?" Říká Hujer, "Ano, chci" odpoví Palačinka. "Takže zaprvé- musíš si založit tým. v registraci musíš uvést rodné číslo a o zbytek se už postarají. Pak při přihlašování musíš prvně počkat 2 hodiny a pak se přihlásit znovu: dostaneš díky tomu 2 miliony. Pak si nastavíš rozestavení-zjistil jsem, že když nenastavíš žádný útočníky, tak dáš nejmíň 5 gólů. Dále, kup si novýho trenéra, ale pozor-je vysoká šance, že se ti během pár hodin sníží vůdčí schopnosti. Potom musíš najmout v sekci "klub" zeměstnance. Fyzioterapeutí fungují tak, že se ti hráčí neznaní déle než na dva týdny. Jinak tiskový mluvčí zlepší především náladu v týmu a čím víc jich máš, tím lépe chytá tvůj brankář. Dále: trénuj jenom formy, protože pokud budeš trénovat cokoli jiného, tak se ti bude zhoršovat kondice. Kupování hráčů: nekupuj nikde jinde než v jižní Americe-kupuješ tam totiž za polovic-ovšem pokud jsi v páté nebo čtvrté lize a útočníci ti hrajou aspoň na 6 hvězdiček. Dále tě zaujmou finance-ale ty v hattricku nedostaneš jinak, než správným nastavením asistentů trenéra. Musíš jich mít aspoň 15 a dostaneš speciální bonus-každý týden jednoho hráče s božími zkušenostmi a vším ostatním vynikajícím, no a samozřejmě dostaneš 4x víc peněz ne že je "platy hráčů"/"počet zaměstnanců" to celé krát 812. V přestuppové listině si nastav minimální cenu na 10melounů a nekupuj hráče levnější-a až budeš mít samé takové hráče, tak ti bude hrát i ucházející obránce na 3,5 hvězdiček nebo víc. No a když se chceš bezpečně odhlásit, tak zmáčkni na: finance, klub, hráči a potom odhlásit. Někdy se sice může stát, že se ti pak v úterý zhorší formy a ve středu proběhne trénink, ale na druhou stranu tě zaměstnanci budou stát o 150 000 méně. Good luck"

Pan Palačinka potká syna a ptá se: "ty ses přidal k vodníkům?!" Syn mu odpoví: "Ne, ale zplesnivěl jsem."

Vysvětlení vtipů o panu Palačinkovi

[editovat | editovat zdroj]

Herkules(lepidlo):
Herr kules
Herr Kules
Pan Kules

Jel na hory, takže vrcholová fotka měla být ta, když bude pan Brambora na špici nějaké hory. Vtip je v tom, že si myslel, že má mít fotky, kdy bude ON na vrcholu.

Tak dlouho se s džbánem chodí, až se ucho utrhne.

"No přece fantomlask!"

Mareoš Leš.

moudřejší ustoupí.

No křesťani nemají rádi Židy(protože jejich víra vyvrací přímo tu jejich).
A když si rozebereme slovo židle:

ŽIDle
ŽID-le.

jasný?

Normálně by syn řekl:
"To bych řek."
To bych Řek.
To bych Francouz.

Když ryba umře, říká se že lekne. A pan Palačinka řekl že se lekl.

Plíseň bývá obvykle zelená. Vodníci také.