Přeskočit na obsah

Wikipedista:LOvceak

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Aneta Strýčková (Drakia)

Drakia narozena 22.6 2004.Aneta Strýčková vyrůstá v Lipově a chodí do

školi zš a mš jarmůra hlubíka. Chodí do 7 třídy. pochází z dětského domava skama si ji vzali rodina Bitnerova.Maminka ji umřela a otec o něm nejsou žádné informace. I přosto všechno se anet přenesla a teť má milující rodinu. Anet někteří zaní jako Drakiu. Drakija je její přezdívka mezi takzanými Lovci.Anet je nejlepší lovec.

Drakia a Lovci

Drakia je už mezi lovcema 3 roky jejich skupina byla založena roku 1991 tady jejich zakladatelé jim nechali mapu a také jejich tělocvičnu kde se učí bojovým chvatům.Lovci jsou rozděleni na tři skupiny Lovci ochránci a bojovníci, králostvo,řemeslníci.každý lovec má podle zásluh svoji barvu a znak nejvišší je drak a nejniší je ryba. Každý takzvaný mušketýr je věřící na boha.a oddán zákoníku a smlouvě.lovci ochraňují lidi.

Lovci ochránci a bojovníci

Jejich vůdce se nazívá alfa je velmi uctíván.Alfou se može stát lovec při porážce starého Alfy nebo dědičně a nebo pasováním od krále lovců.lovec ochráne má nastarost ochranu jejich uzemí.Lovci bojovníci bojují ochraňují krále.Bojovníků je deset jen 4 jsou ti nejsilnější nejrychleší a nejchtřejší tak zavaní mušketýři i alfa može být mušketýr zároveň.Mez ty čtyři mátři i Drakia teť se stala Alfou .lovci bojovníci mají výcvik jejich výcvik má několik stanovišť

1.lukostřelba

2. bojové chvaty

3.boje s nožem

4.posilování

5.chození poslepu a poslepu dělat různé věci