Wikipedista:Jan Pražák/Rare (Album Seleny Gomez)

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie


Rare je nadcházející třetí studiové album americké zpěvačky Seleny Gomez. Datum vydání je chystáno na 10. ledna 2020. Singl "Lose You to Love Me" byl vydán jako 1. hlavní singl 23. října 2019, následně singl "Look at Her Now" jako 2. hlavní singl byl vydán den poté. Selena řekla, že toto album je její deníček za posledních pár let.

Témata[editovat | editovat zdroj]

Selena v rozhovoru pro Apple Music na téma jejího nadcházejícího studiového alba Rare řekla také, že skladby v albu jdou po sobě tak, aby hezky navazovali.

Selena se také objevila v radio programu On Air with Ryan Seacrest a řekl Seacrestovi, že má „milion nápadů a že to bude lepší a silnější“. Později řekla Jimmymu Fallonovi v The Tonight Show, že album bude mít „nádech silného popu“ a že experimentuje s elektrickou kytarou. Také řekla, že jí trvalo „čtyři roky, než se s tímto albem cítila na dobrém místě“.

Propagace[editovat | editovat zdroj]

Standartní edice nadcházejícího alba byla propagována vydáním prvního singlu "Lose You to Love Me" 23. října 2019 a druhého singlu "Look at Her Now" 24. října 2019.

24. listopadu 2019 vystoupila na American Music Awards 2019 s písničkami "Lose You to Love Me" a "Look at Her Now" a propagovala tím její nové album. Také se objevila v The Tonight Show kde mluvila o tom, že musí udělat pár konečných úprav a album bude hotové.

Seznam převzatý z Apple Music.

Pořadí Název Délka

[[Kategorie:Připravovaná alba]] [[Kategorie:Alba Interscope Records]] [[Kategorie:Alba z roku 2020]]