Wikipedista:FriedV/pískoviště

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Grant Thornton je poradenskou společností služby, která poskytuje služby v oblasti auditu, účetnictví, daňového poradenství a manažerského a transakčního poradenství. Grant Thornton působí na trhu od roku 1924 a v současnosti je 6. největší organizací svého druhu na světě.

V členských firmách Grant Thornton v současnosti pracuje přes 30 000 profesionálů, kteří působí ve více než 100 zemích celého světa. Společný roční obrat členských firem dosahuje 4,2 miliardy USD (údaj za fiskální rok končící 30. zářím 2012).

Do roku 2015 chce organizace Grant Thornton zdvojnásobit tržby a nadále rozvíjet svou celosvětovou image společnosti, která nejlépe pomůže dynamickým firmám orientovat se ve všech komplexních situacích.

V zemích střední a východní Evropy je cílem Grant Thornton výrazně posílit segment poradenství. V oblasti manažerského poradenství se v těchto zemích chceme pro své klienty stát první volbou mezi ostatními poradenskými společnostmi a v dlouhodobém horizontu usilovat o to, aby se Grant Thornton stal poradenskou jedničkou na regionálním trhu.