Přeskočit na obsah

Wikipedista:Diana Bari

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Seungri do dnešního dne podstoupil již 17 jednotlivých výslechů, čítajících dohromady přes 80 hodin. A přesto, že vyšetřování dalších osob zapletených do kauz Burning Sun a KakaoTalk již pokročilo, na Seungriho osobu se policii stále nepodařilo získat zatykač.

V současné době čelí Seungri čtyřem hlavním podezřením. Jsou to zpronevěra, zprostředkování prostituce, nelegální sdílení videí a fotografií se sexuálním obsahem a porušení zákona o hygieně potravin. Všechna tato podezření si žádají rozsáhlé vyšetřování, výslechy bezpočtu svědků a zajišťování přímých důkazů, případně přesvědčivého množství těch nepřímých. Nebylo tak divu, že Seungri stále zůstává na svobodě a žádné oficiální obvinění mu státní zástupce doposud nesdělil. Policie však již měla v plánu vyšetřování uzavřít, případ předat státnímu žalobci a na Seungriho vydat zatykač.


To se ale opět odkládá, protože státní žalobce si přeje doplnit vyšetřování zpronevěry prostředků z klubu Burning Sun. Seungri je obviněn ze zpronevěry miliard wonů z klubu Burning Sun a převádění prostředků prostřednictvím Junwon Industries a jeho dalšího klubu Monkey Museum.

Policie se má po doplnění spisu pokusit vyžádat zatykač znovu tento týden. Budeme vás samozřejmě informovat, jestli tentokrát úspěšně.