Wikipedie:Žádost o arbitráž/Tlusťa vs Pastorius/Důkazy

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Kdokoliv, ať už přímo zapojený či ne, smí na tuto stránku přidávat důkazy. Tvořte prosím sekce pro Vámi předkládané důkazy a podepisujte komentáře svým jménem.

Když zde budete předkládat důkazy, prosím projevte ohleduplnost vůči arbitrům a buďte struční. Dlouhé, neuspořádané záznamy nebo dokonce nekonečné tirády nejsou užitečné.

Je také nesmírně důležité užívat předepsaný formát. Předložený důkaz by měl obsahovat odkaz na skutečné porovnání (diff) stránek; odkazy na stránku samotnou nepostačují. Například citování Berenovy úpravy Hlavní stránky, kterým předělal způsob vkládání zajímavostí by mělo vypadat takto: [http://cs.wikipedia.org/w/index.php?title=Hlavn%C3%AD_strana&diff=271644&oldid=264571] [1].

Tato stránka není určena pro obecnou rozpravu – k takovému účelu užijte diskusní stránku.

Pro své důkazy vytvořte vlastní sekci a důkazy přidávejte pouze do ní. Prosím omezte své důkazy na maximálně 1000 slov a 100 porovnání (diff) stránek, kratší a zhuštěnější prezentace bude nejspíš působivější. Zaměřte se prosím na problémy vypíchnuté ve stanoviscích, stížnostech a odpovědích a na porovnání (diff) stránek, které ilustrují chování vztahující se k problémům.

Pokud nesouhlasíte s některými důkazy zde, prosím citujte je ve své vlastní sekci a poskytněte protidůkazy nebo vysvětlení proč jsou tyto důkazy zavádějící. Needitujte v důkazní sekci jiného uživatele.

Buďte si vědom, že arbitři čas od času přepracují tuto stránku při pokusech dát jí logičtější stavbu. Pokud jste účastníkem případu nebo třetí stranou, nepokoušejte se vylepšit strukturu stránky, nechte to na arbitrech. Pokud nesouhlasíte s důkazy jiných účastníků nebo třetích stran, citujte tento důkaz a vyjádřete své námitky ve vlastní sekci v této stránce. Je zvláště důležité nemazat důkazy přednesené ostatními. Pokud je něco umístěno na špatném místě, nechte nápravu na arbitrech, případně na to upozorněte na diskusní stránce.

Arbitři analyzují důkazy a jiné tvrzení na /Workshop. Workshop slouží ke komentářům stran sporu, třetích stran a rovněž arbitrů.

Důkazy od Tlusťy[editovat | editovat zdroj]

Z žádosti[editovat | editovat zdroj]

Moje výpisky z žádosti --che 22:19, 30. 5. 2007 (UTC)

Doplněno na přání arbitrážního výboru[editovat | editovat zdroj]

Komentář Pastoria[editovat | editovat zdroj]

Jsem rád, že Tlusťa doplnil některé "urážky". Při čtení jsem si uvědomil, že bych ani dnes nevzdal jediné slovo zpět.

Danny B se vůči mně dopouštěl brutální wikistalkingu. Hanba Tlusťy spočívá v tom, že z diskuze je jednoznačně vidět, že ho v jeho zavrženíhodném počínání jednoznačně podporovat a kryl. Danny B tak nemohl nabýt jiného dojmu, než je na wikipedii všemocným pánem. Nechápu, co je na označení stalker urážlivého. Je to poze terminus technikus, který označuje zcela určité jednání, proti kterému jsem marně protestoval. Danny a Tlusťa byli ti hodní a slušní. Já, který se bránil evidentní nespravedlnosti jsem byl ten zlý neboť "wikipedie není demokracie". Podívejte se, kolik článků napsal Danny B s Tlusťou dohromady a kolik já. Pchh...

Nebo třeba "falšování tiskové zprávy". Pokud by se něco podobného stalo v mém podniku, zasadil bych se o to, aby aktéři dostali na hodinu padáka. Nebyl jsem to já, kdo poškodil projekt. Ukázka totální neschopnosti a do nebe volající hlouposti si zaslouží i přísnější odsudek. I ve slušné společnosti je potřeba občas pouchnout do stolu.

Nebo třeba s tím Berenem. První kdo porušil pravidlo byl Beren tím, že předpokládal zlou vůli (ostatně to potvrdil i následující diskutující) a nepravdivě mě nařkl z manipulace jen proto, že neumí číst grafy. Přitom to dělal v okamžiku, kdy stejně jako Tlusťa, byl vášnivým zastáncem podivuhodných praktik Dannyho B.

A už dost. Nebaví mi se pořád vracet k záležitosti, která se zaplaťpánbů už vyřešila a nebaví mě vysvětlovat přestupky, za které jsem byl tak jako tak dávno potrestán. Pokud budu za některý z výroků potrestán znovu, budu si myslet něco velmi nelichotivého. --Pastorius 00:07, 19. 6. 2007 (UTC)