Přeskočit na obsah

Hlavní veřejné záznamy

Společné zobrazení všech dostupných protokolovacích záznamů pro Wikipedii. Zobrazení můžete zúžit výběrem typu záznamu, uživatelského jména (záleží na velikosti písmen) nebo dotčené stránky (také záleží na velikosti písmen).

Protokolovací záznamy
  • 18. 1. 2022, 08:32 Solavirum diskuse příspěvky vytvořil(a) stránku Mešita Guyulug (nová stránka: „'''Mešita Guyulug''', je mešita se nachází ve městě Shusha, Ázerbájdžán. Mešita se nachází na ulici Ojaggulu v sousedství Guyulug. Mešita Guyulug byla jednou ze sedmnácti mešit fungujících v Shusha do konce 19. století. Současný přesný stav mešity není znám.“)
  • 18. 1. 2022, 07:58 Solavirum diskuse příspěvky vytvořil(a) stránku Mešita Merdinli (nová stránka: „'''Mešita Merdinli''' je zničená mešita ve městě Šuša v Ázerbájdžánu. Nachází se asi 350 km od Baky, hlavního města Ázerbájdžánu. Mešita se nacházela v sousedství Merdinli. Mešita Merdinli byla jednou ze 17 funkčních mešit v Šuša na konci 19. století. Mešita se nacházela ve státní historické a architektonické rezervaci Šuša, prohlášené za světové dědictví. Mešita byla zničena po obsazení…“) značka: první editace
  • 27. 8. 2017, 04:06 Automaticky byl založen účet Solavirum diskuse příspěvky