Diskuse s wikipedistou:Wizzard

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

sk:Diskusia s redaktorom:Wizzard

Díky za Vaše příspěvky, chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, tak třeba Vaše editace bude patřit mezi ty, které budou moci vynechat, a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --Horst 17:57, 8. 4. 2007 (UTC)

Ospravedlňujem sa, pôsobím skôr na slovenskej Wikipédii, kde zhrnutie väčšinou vyplním a ak nie, väčšinou to nikomu nevadí, ale pokúsim sa, ak nezabudnem, nezabúdať na to. --Wizzard 18:31, 8. 4. 2007 (UTC)

Bratislava[editovat zdroj]

Kolego, proč jste z článku o Bratislavě dostranil, že byla i metropolí Bratislavské župy? Bratislavská župa vznikla na území dosavadní Prešpurské župy, která byla přejmenována a její jižní hranice byla upravena, aby se shodovala s nově vytýčenou jižní hranicí Československa. --Kirk 12:18, 11. 11. 2007 (UTC)

Zdravím. Ľutujem, ale nerozumiem otázke. Skúste bližšie špecifikovať problém, pretože mi nie je jasné, o akej jazykovej verzii Wikipédie hovoríte, a hlavne nepamätám sa, že by som niečo také niekedy odstraňoval. Najlepšie bude priamy odkaz danú úpravu, pretože je to zrejme nedorozumenie. --Wizzard 12:40, 11. 11. 2007 (UTC)
ahoj Kirk, došlo k omylu editáciou staršej verzie článku, už som to vrátil. Príjemný deň Tebe i blízkym --Kelovy 15:14, 11. 11. 2007 (UTC)