Diskuse s wikipedistou:Wikimol/Plán Páv

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Za kategorii Doprava mohu já. Je to plán, který jsem se snažil navrhnout, a doufal jsem , že se jej někdo chytí. Plním tam zatím to, co mě baví a co stíhám, a tak to asi má být. Váš nápad odložit navrhovanou strukturu do diskuse mi připadá dobrý, a pokusínm se jím dále řídit.

--Postrach 23:23, 26. 9. 2004 (UTC)


Mně bylo líto to jen zredukovat, tak sem i něco dopsal, klidně to jakkoli prořežte/vyházejte :) Určitě pište co vás baví, a odkazujte to co nejviditelnji. Připadá mi že se noví autoři spíš najdou když uvidí téma "poloudělané", než když se jim rovnou na první pohled postaví "hora práce".--Wikimol 00:00, 27. 9. 2004 (UTC)
Jsem proti redukcím; přemisťovat nedisktutabilní kusy článků do diskuse je už vůbec nevhodné. A jak připomněl Mormegil, hlavní stránku může editovat každý prostřednictvím šablon. -- Vít Zvánovec 15:32, 1. 10. 2004 (UTC)

Poznámka o právech ke Kino versus Film na titulní stránce: Ono to s nimi nebude tak žhavé – viz Šablona:Obsah. :-) Já bych ovšem možná byl pro použití termínu Kinematografie pro film jako obor. (Ale případně se to vyřeší redirektem.) --Mormegil 07:34, 27. 9. 2004 (UTC)