Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Venikae

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, díky za napsání hesla. Jen jsem v rámci přesnosti přesunul text z Bohdanečský rybník na Bohdanečský rybník a rybník Matka, který je primárně o chráněném území. Tak se prosím nelekejte, že text zmizel. Opravím i stránku, kde jste se zapisovala, aby to bylo snadno dohledatelné. S pozdravem --Chmee2 13. 1. 2012, 07:22 (UTC) PS: Heslo jsem prošel a zdá se mi velice povedené. Skutečně pěkná práce, včetně používání referencí. Co bych jediné ještě doporučoval, je vložení obrázků do hesla. Heslo se tím dost oživí a po estetické stránce bude značně dokonalejší. S pozdravem a s díky! --Chmee2 13. 1. 2012, 08:09 (UTC)

fotky a pár úprav[editovat zdroj]

fotky ještě určitě během dne přidám, jen jsem to včera (resp.dnes v noci) už nestíhala. Ještě jsem si všimla, že v úvodu ve třetím odstavci na 2. až 3. řádku, se vloudila věta, která v textu nebyla a nedává moc smysl, můžu ji smazat nebo tam má nějakou funkci? Poté v odstavci o ptácích: odkaz č.14 mám zabudovaný v textu (stejný jako můj odkaz č.9) a taky v posledním odstavci o ptácích je podruhé zmíněno hnízdění bukáčka malého, kterého já zmiňuji jako "směrnicový druh". To je jen tak čeho jsem si všimla, nevím jestli to můžu upravovat když to psal někdo jiný :) Jinak děkujiVenikae 13. 1. 2012, 09:44 (UTC)

Dobrý den, editujte to heslo s odvahou a nebojte se případně části odstraňovat. Já jsem se snažil ráno sloučit v časovém presu do sebe dvě hesla, jelikož Vámi založený článek v podstatě nahradil článek o rybníku, přičemž zde byl článek o chráněném území. Bohužel jsem si toho všiml až pozdě. Takže pokud tam nacházíte nějaké chyby, mažte a upravujte :) Omlouvám se případně za tyto komplikace, ale bylo potřeba text dát na správné místo. V případě nejasností či problémů pište, pokusím se poradit. S pozdravem --Chmee2 13. 1. 2012, 10:13 (UTC)