Diskuse s wikipedistou:Radoneme~cswiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítejte v české wikipedii. Zcela náhodou jsem si právě všiml Vašich příspěvků v článcích o Maltě a skutečně mne těší, že jste se zde přihlásil – příště si nemusíme posílat emaily, ale můžeme komunikovat i zde. Nevím, nakolik jste se seznámil s principy wikipedie v jiných wikipediích. V každém případě, budete-li mít nějaké otázky, tak se můžete obrátit na mne nebo na někoho jiného – položíte prostě někde otázku a někdo odpoví. Pro dnes končím a těším se na další spolupráci. -jkb- 23:30, 10. 11. 2004 (UTC)

Obrázky[editovat zdroj]

DD. Dík za Vaši zprávu na mojí disk. str. Včera, krátce než jsem to vypnul, jsem si všiml Vašich potíží s fotkou pro Gozo, chtěl jsem to dnes opravit, ale předešel mne kolega Mojza. Teď to funguje. Problém byl v tom, že jste zřejmě naskenoval nejen obrázek, ale asi celý formát A 4, toto pak uploadoval, takže wiki to zobrazila i s těmi okraji. Malá poznámka na okraj: Wikipedia chce mít (nejen) u obrázků jasnost o právech. Vycházím z toho, že se jedná o Vaše foto, i tak by bylo moc fajn, kdyby tam nějaký údaj byl (i když snadno zjistíte, že to dělá jen poloviona autorů), např. vizte moji fotku v Gozu či vůbec v Maltě (tedy zdroj = asi vlastní fotka, licence = pak GNU; tam je možno popis obrázku rozšířit o další údaje). To se dá udělat ihned po uploadu, ale také dodatečně, když si kliknete na obrázek a tento pak editujete. S pozdravem -jkb- 11:21, 29. 11. 2004 (UTC) (to se dělá čtyřmi vlnovkami za sebou).

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. --che 19:32, 12. 2. 2006 (UTC)

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:47 (CET)

Přejmenováno[editovat zdroj]

19. 4. 2015, 05:13 (CEST)