Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Pitvok

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Ani na pískovišti žádné vulgarity nestrpíme, takže klídek. --Harold 6. 3. 2010, 15:38 (UTC)

G. Deleuze[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za pěkné rozšíření G. Deleuze. (Mimochodem, je to skutečně Váš text? Jen pro pořádek dodám, že Wikipedie jiné než autorské texty bez svolení autora bohužel nemůže publikovat.) Mohl byste text prosím trochu prošpikovat zdroji/odkazy? Neudělat to by byla škoda. Například by mě jako čtenáře zajímalo, v jakém díle (zejména nebo například) se mohu dočíst o jeho boji proti přemýšlení v intencích jediné disciplíny (končí ve Vašem podání slovy Čím větší je ale izolovanost nějakého oboru, tím sterilnější, odtažitější a nesrozumitelnější vědění produkuje. Deleuze proti takovéto sklerotizaci filozofie nabízí, tak jako mnozí jeho francouzští současníci, mezioborový přístup.). Díky! --Jiří Janíček 31. 3. 2010, 23:27 (UTC)

G. Deleuze[editovat zdroj]

Dobrý den, mimochodem, co myslíte tím, jestli je to můj text? Jako že sem to někde okopíroval? No spousta věcí je samozřejmě opsaná od někoho jiného, především od Deleuze a jeho různých komentátorů. Kompozice celého textu je ovšem mé dílo, takže mě vaše otázku přijde dost podivná, ba urážlivá. S takovýmto přístupem lidi od publikování akorát odradíte, člověče.

Zřejmě budete nějaký hlídač wikipedie?

Heslo ještě není hotové, odkazy tam chybí, až budu mít čas, tak to dodělám. Těším se na to.--pitvok 2. 4. 2010, 20:03 (UTC)