Diskuse s wikipedistou:Pipkz2af

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Milý/-á Pipkz2fa, vítám Vás v české Wikipedii a děkuji za Vaše první příspěvky. Mám k Vám však velikou prosbu - Vaše uživatelské jméno je poněkud nepřehledné a těžko zapamatovatelné, což může způsobovat problémy ostatním uživatelům. Bylo by dobré, kdybyste si zvolil(a) vhodnější Uživatelské jméno. Buď si můžete založit nový účet, nebo mi sem navrhněte jiné uživatelské jméno (poněkud čitelnější) a já Vás přejmenuji na nové uživatelské jméno, čímž Vaše dosavadní příspěvky budou zachyceny pod novým uživatelským jménem. Prosím, odpovězte mi, které řešení Vám lépe vyhovuje - jestli Vás mám přejmenovat, nebo jestli mám tento účet jen zablokovat. Omlouvám se za potíže a děkuji za pochopení. --Luděk 15:11, 14. 1. 2006 (UTC)

Teda opravdu nechápu jak daleko až bude zacházet "nevhodnost uživatelského jména"... Tohle je přece úplně v pohodě! Zanatic ʡ 15:14, 14. 1. 2006 (UTC)

Přiznám se, že mně se to jméno dost těžce čte a teď jsem si i všiml, že jsem dokonce v prvním oslovení použil špatné jméno. Místo "Pipkz2af" jsem napsal "Pipkz2fa", čímž se wikipedistovi Pipkz2af opravdu upřímně omlouvám. Když bude na svém jméně trvat, budu to respektovat - proto jsem také napsal, že "mám prosbu", že "by bylo dobré, aby si zvoli(a) vhodnější uživatelské jméno" atd. Není to tak, že bych rovnou uživatelské jméno blokoval, jako třeba v případě uživatelského jména "\ð²". Prostě jsem nového Wikipedistu slušně přivítal, vysvětlil mu problém a poprosil jej. --Luděk 15:29, 14. 1. 2006 (UTC)