Diskuse s wikipedistou:LutzBruno

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. --Tlusťa 18:30, 22. 3. 2007 (UTC)

dobry večer obras mom od wikipeda s nemecko... http://de.wikipedia.org/wiki/Bild:Karte_Deutschland.png

To samé u Soubor:401px-Brandenburg Kreise nummeriert svg.png. Prostě každý obrázek musí mít informaci o svém zdroji a licenci. --Tlusťa 14:39, 23. 3. 2007 (UTC)
dobry den, rosumim, ty obrazy may licenci, ale ja asi nechapu co bylo my chiba protose muj česky nenji tak dobry, prominte...

This file is licensed under Creative Commons Attribution ShareAlike 2.0 Germany License Diese Datei ist lizenziert unter der Creative-Commons-Lizenz Namensnennung-Weitergabe unter gleichen Bedingungen 2.0 Deutschland http://de.wikipedia.org/wiki/Bild:Brandenburg_Kreise_%28nummeriert%29.svg