Diskuse s wikipedistou:Ladman

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítejte na wikipedii! Jsem rád, že jste se rozhodl přispět svými znalostni na rozšíření české wikipedie. Musím Vás ale upozornit na několik chyb, kterých se dopouštíte. Pokud potřebujete vidět co Vaše editace se stránkou provede používejte tlačítko Ukázat náhled a teprve finální verzi uložte. Pokud poté zjistíte nějakou menší chybu kterou je třeba ještě upravit zaškrtněte políčko Tato změna je malá editace. Je to kvůli tomu, aby byl přehlednější seznam posledních změn a i historie článku.

Li-sung 12:40, 6. 3. 2005 (UTC)

Dík za upozornění. Budu se snažit vyvarovat dalších chyb. Ladman

Pokud se chcete podepsat tak, jako to učinil Li-sung nebo já, tak stačí napsat čtyři vlnovky ~~~~ nebo kliknout v editačním okénku na druhé tlačítko zprava (takové ty klikyháky). --Luděk 10:14, 7. 3. 2005 (UTC)

Licence obrázku[editovat zdroj]

Při pravidelném otagovávání obrázků jsem si všiml Vašeho Soubor:Kvintakord.jpg. Nikde jste u něj neuvedl jeho licenci. Jako jeho autor si můžete vybrat některou z licencí Wikipedie:Popisky licence souborů nebo pokud byste chtěl jinou, klidně požadovanou doplňte nebo o to někoho požádejte. Pokud neuvedete licenci, bude se sice současný stav chápat jako souhlas s umístěním obrázku na české wikipedii, nicméně omezení dalších použití mohou postupem času vést až k rozhodnutí o jeho vymazání. Některé důvody, proč uvádět licenci, můžete najít zde. Věřím, že svému dílu dovolíte stát se pokud možno trvalou součástí wikipedie. --Beren 01:35, 12. 3. 2005 (UTC)

Děkuji za připomínku. Licence jsem si jakž takž prošel, ale nevím, jak to k obrázku přiřadit. Nestačilo by dát přímo na obrázek můj copyright? --Ladman 13:51, 12. 3. 2005 (UTC)

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. --Zirland 13:57, 21. 1. 2006 (UTC)