Diskuse s wikipedistou:Jan Pospíšil/Archiv 3

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Jan Pospíšil, dříve letec, nyní úředník u České pojišťovny. Spolupracovník v Distributed Language Translation, DLT-projektu.


Ahoj Honzo,

vítám Tě v obou Wikipediích a gratuluji ke svatbě Tobě i Evě, úplně jsem zapomněl reagovat, až teď jsem si to uvědomil. Jenom nevím, proč máš články DTL a Jan dvakrát, jednou vlastně prázdnou. To by se mělo sjednotit.


Mirek


Ahoj Mirku, je to obtížné, sledovat Wikipedii (a případné tvé připomínky) u všech možných článků a mých redakcí. Na jednom místě jsem také nalezl tvou novou e-mailovou adresu.

K problému, proč se vytváří ve Wikipedii články 2x, (jednou s daty, jednou prázdné - dost mne to stále mate proč?), jsem vznesl dotaz na Kricxjo ne esperantské wikipedii. Můžeš se podívat. Myslím, že je tam diskuze u Vikipediisto:Jan, ale nejsem si jistý, může to být i jinde. Zkrátka Arne mi sdělil, že je to věc technická, věc programu v PHP, a že je hlavní, že to pěkně funguje. Takže nevím, proč, když vytvořím nový článek, nahlédnu, pak uložím - vím že jsem vytvořil a uložil článek. Pak ho vyhledám a chci zkontrolovat. Najdu prázdný článek. Podívám se znovu (dám hledat i mimo hlavní články) a najdu ho.

Jednou se objeví na cestě eo.wikipedia.org/wiki/DLT... a podruhé se objeví na cestě eo.wikipedia/w/DLT...

Bylo mi vysvětleno, že z režimu "wiki" do režimu "w" přepne systém sám kvůli editaci. Možná nastávají chyby v systému, např. když mi spadne spojení(spadne náš firemní systém prppojení sítí), a systém wiki při mém náhlém odpojení zachová data jak u "wiki" tak u "w".

Ještě mi vysvětli co je toto ja stránku (tvůj odskok): http://cs.wikipedia.org/w/wiki.phtml?title=Speci%C3%A1ln%C3%AD:Whatlinkshere&target=Miroslav_MALOVEC MIROSLAV MALOVEC (Seznam odkazů) Tyto stránky odkazují sem: • Wikipedie diskuse:Wikipediisté • Jan • Diskuse:Hlavní strana

To je nějaká správcovská stránka?

Ahoj Honza



práce

jpospisil ZAVINÁČ cpoj TEČKA cz[editovat zdroj]

privat

janpospisil ZAVINÁČ atlas TEČKA cz[editovat zdroj]

--Honza 10:55, 12. 11. 2004 (UTC)


Taky rád běhám (2× ročně) závody na delší trati:

Diplom z Mattoni Grand Prix (10 km)



Long jogging PIM 2005: (foto)