Diskuse s wikipedistou:Islaskocovska

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, odkazy na slovníky, které vkládáte do článků, jsou bohužel pro Wikipedii nevhodné, do článků nepatří odkazy na internetové obchody, pokud k tomu není mimořádně dobrý důvod (viz doporučení). Prosím tedy, abyste odkazy přestala vkládat, díky za pochopení.--Jiekeren (diskuse) 1. 3. 2013, 13:22 (UTC)

Dobrý den, náš web je bohužel koncipovaný tak, že na jednotlivých stránkách s popisy našich titulů je i možnost tituly rovnou zakoupit. Vkládala jsem odkazy k jazykům, ke kterým většinou obdobné tištěné příručky neexistují, proto mi přijdou odkazy relevantní, například pro kečuánštinu na trhu neexistuje žádná tištěná příručka. Ani takto vám to nepřijde obhajitelné? KS --Islaskocovska

Externí odkazy na Wikipedii slouží především k rozšiřování encyklopedického obsahu a jakákoliv propagace je zde nežádoucí. Vámi odkazované stránky encyklopedický obsah samy o sobě významně nerozšiřují a vkládala jste je hromadně, přičemž tvrdíte, že jde o Váš web a máte tedy logicky zájem na jeho propagaci (a o propagaci Vašich produktů), přesně takové editace jsou na Wikipedii dlouhodobě eliminovány. Pokud by v pravidlech Wikipedie bylo uvedeno, že má uživatele navádět z článků ke koupi relevantního zboží, určitě bych s Vámi souhlasil, že jde o užitečné odkazy, takto ale s jejich uvedením souhlasit nemůžu. Pokud máte zájem, můžete chybějící informace o daných jazycích doplnit přímo do příslušných článků. S přáním pěkného dne--Jiekeren (diskuse) 1. 3. 2013, 14:15 (UTC)