Diskuse s wikipedistou:Hawkeyolc

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vkládání reklamních odkazů na stránku Patchwork[editovat zdroj]

Prosím přestaňte vandalizovat stránku patchwork vkládáním málo relevantních externích odkazů, navíc s popisky velice silně POV.

Pokud máte nějaké problémy s pozicemi klíčových slov ve vyhledavačích, nepokoušejte se je řešit pomocí wikipedie.

Vaše uživatelské jméno na wikipedii se nápadně podobná uživatelskému jménu Hawkey, který je autorem zajímavého článku o nespravedlnosti google, který podle autora tohoto článku není schopen na první místo posunout web, jehož vlastník si zpalatil SEO [1]. Ještě zajímavější je, že datum tohoto článku se shoduje s datumem vašeho prvního vandalského útoku na seznam odkazů. Nechte toho prosím.

--Pastorius 29. 8. 2010, 10:50 (UTC)

Přestaňte si hrát na boha[editovat zdroj]

Provedl jste bravurní analýzu, Pastoriusi, jsem opravdu tvůrcem toho webu a opravdu jsem se snažil na Google zlepšit jeho pozice. To ovšem z hlediska SEO nelze dělat přes Wikipedii, protože ta má rel="nofollow" odkazy, které jaksi nemají žádnou váhu pro vyhledávače. Zde jsem odkaz vložil, protože stránka patchwork na wikipedii je dost informačně chudá.

Ale co mne zajímá, je to moje vandalizování nerelevantním obsahem... Takže web, který se snaží přinést komplexní informace o tématu patchwork a nic se na něm neprodává, je málo relevantní, zatímco odkaz na PRODEJNÍ galerii Bargello, tedy ryze komerční odkaz, je zcela v pořádku?

Před pár lety jste uraženě napsal, že na Wikipedii končíte, proč se toho nedržíte?

Pokud se vám zdá stránka patchwork na wikipedii dost informačně chudá, pokuste se ji vylepšit. Pokud ale máte na wikipedii pouhé dvě editace a obě dvě jsou pouhým vložením reklamního odkazu na komerční web, musím být k vašim reklamním odkazům kritický.
Nemá žádný smysl dávat odkaz na stránku, která namísto vlastního hodnotného obsahu prefabrikuje obsah vykrádáním jiných stránek. Nevím, jakým způsobem se vylepší zdejší článek o patchworku, když bude obsahovat odkaz na stránku, která na titulní stránce má nepřiznanou mírně změněnou citaci zdejších článků patchwork a quilt. --Pastorius 29. 8. 2010, 17:41 (UTC)