Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Ariuscz

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Jiri Schejbal je muj bratr. Email napise. Na jakou adresu jej ma poslat? Dekuji Ariuscz (diskuse) 20. 3. 2013, 14:58 (UTC)

Omlouvám se, mail je: Informační tým Wikipedie: info-cs@wikimedia.org --Svajcr (diskuse) 20. 3. 2013, 21:37 (UTC)

Jiří Platenka[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že jste napsal článek o Jiřím Platenkovi, ale u snímku nejsou dostatečné informace ohledně autorských práv. Pokud nebudou informace o autorských právech doplněny, bude soubor smazán. Pokud jste soubor vytvořili sami, můžete si zvolit, pod kterou licencí ho zveřejníte, ze seznamu dovolených licencí na stránce Commons: Popisky licence souborů. Pokud nejste jeho vnuk Jiří Schejbal, je nutné, aby on sám poslal mail:

*****

Já, držitela autorských práv k dílům:

seznam děl nahraných na Commons včetně linku

souhlasím s tím, aby tyto fotografie byly zveřejněny prostřednictvím Wikimedia Commons pod licencí Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported (závazné znění: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/; celá verze: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/legalcode). Beru na vědomí, že tato díla mohou být libovolně upravována a přebírána dalšími stranami k jakémukoli účelu včetně komerčních.

Podpis, kontakt (stačí mailová adresa)

*****

Díky za pochopení, držím palce --Svajcr (diskuse) 19. 3. 2013, 16:13 (UTC)

Prosba o spolupráci[editovat zdroj]

Díky za potvrzovací mail! Chtěl jsem Vás požádat o spolupráci ohledně děl pana Platenky. Velmi bych uvítal, kdyby šlo uvolnit některé ilustrační obrázky pro článek, který je na wikipedii. Uvítali bychom některé fotografie z jeho rozsáhlého díla pod některou z licencí, například CC-BY-SA. Již se nám podařilo získat volné fotografie například od Jana Pohribného, Jana Reicha, Lucie Nimcové, Terezy Vlčkové, Sylvy Francové, Radima a Barbory Žůrkových, Aleše Kuneše, Michala Macků, Věry Stuchelové, Českého Dřeváku, Barbory Bálkové, Jana Fauknera, Tomáše Bicana, Terezy z Davle, Stanislava Tůmy, Jaroslava Beneše, Martina Kamene, Radka Burdy, Jiřího Růžka, Václava Touška, Jana Rybáře, Angelo Purgerta nebo Jana Byrtuse a dalších.

Co Vy na to? Srdečně, --Svajcr (diskuse) 22. 3. 2013, 15:30 (UTC)

Podivam se na licenci a predam informaci me matce, dceri pana Platenky, ktera vesmes tak nejak ma v tomto to rozhodovaci pravo a dam vedet :))

Dekuji za zajem Ariuscz (diskuse) 22. 3. 2013, 16:30 (UTC)