Diskuse s wikipedistou:Annastetinova

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítám v české Wikipedii. Vámi založený článek o festivalu Hrachovka, který se koná "letos", jsem smazal. Wikipedie není bezplatný inzertník ani zpravodajský server, zde se vytváří encyklopedie. Děkuji za pochopení. --Luděk 20:30, 15. 4. 2007 (UTC)

Zdravím, díky za upozornění, na článku jsem pracovala a moje vize byla vytvořit ho ve stejném duchu jako je například článek Zámostí (festival). Zpracovat historii, vývoj. Můžu tedy poprosit o radu, jak téma zpracovat? Díky – Tento příspěvek přidal(a) Annastetinova,22:41, 15. 4. 2007 SE(L)Č

Článek o festivalu Zámostí je zpochybněn, jak ostatně je vidět i na jeho diskusní stránce Diskuse:Zámostí (festival), časem se asi bude hlasovat o jeho smazání. Upřímně řečeno, ne každý festival je encyklopedicky významný. O Hrachovce jsem neslyšel, nevím, nakolik je významný (ve Valmezu nebydlím už od 80. let). Článek by musel být podepřen solidními zdroji, nezávislými na předmětu článku, viz Wikipedie:Ověřitelnost a Wikipedie:Důvěryhodné zdroje, Wikipedie:Žádný vlastní výzkum. O čem by se však rozhodně psát dalo a bylo by to užitečné, tak to je Hrachovec. --Luděk 20:51, 15. 4. 2007 (UTC)