Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:AndrewVaca

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

{{Keypress}}

[editovat zdroj]

Zdravím, Založil jste duplicitní šablonu {{Keypress}} k existující {{Klávesa}}. Prosím pěkně, nahraďte to v místech kde jste ji použil a novou šablonu označte pro rychlé smazání, děkuli.--Fafrin 9. 1. 2011, 18:39 (UTC)

Dobrý den, děkuji za upozornění, je to můj prví článek zde a nenapadlo mě zkontrolovat, zda již šablona existuje. Anglická verze této šablony je hezčí a propracovanější, ale já osobně nemám odvahu upravit tu českou podle ní, protože anglická obsahuje některé výrazy, kterým nerozumím a nerad bych rozhodil stránky, které tuto českou používají. --AndrewVaca 9. 1. 2011, 20:58 (UTC) (Přeneseno z Diskuse s wikipedistou:Fafrin. Je lépe odpovídat tam, kde diskuze začala.)
Je pravda, že anglická verze je lepší. Nevím, jestli se mám pouštět do tak velké úpravy, taky sám nejsem žádný mazák. Jinak nevím, jestli je nejlepší začínat svou wikipedistickou činnost zrovna přenášením šablon. Zkuste třeba nejít článek o něčem, co vás zajímá a doplnit jej. Pro testování psaní a dodání odvahy je skvělé si vymalovat Uživatelskou stránku.--Fafrin 9. 1. 2011, 21:09 (UTC)