Diskuse s wikipedistou:71.99.99.66

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Přestaňte prosím měnit osobní stránky jiných wikipedistů a přehazovat varianty názvů, o níchž se právě diskutuje. Díky. --che 00:53, 2. 4. 2006 (UTC)

nepros. kde se diskutuje? pmp

Aha, průzkum už skončil; má chyba, omlouvám se. V každém případě nedoporučuji ty varianty čistě odmazávat. Jinak jsem smazal Váš apel na "Osudy dobrého vojáka Švejka za světové války", na to místo patří článek. --che 01:03, 2. 4. 2006 (UTC)
Jinak z vašeho počítání revertů u Cinika odhaduji, že procedury na wiki vám nejsou cizí. Předpokládám tedy, že víte, že takové editace takového druhu jsou vnímány značně negativně. --che 01:05, 2. 4. 2006 (UTC)

nepros , neomlouvej se, źij źivotem ćlověka, ne BOTa[editovat zdroj]

venuj se necemu jinemu nez. stalking me osoby. cus. pmp

Počet revertů - už jste revertoval 4x[editovat zdroj]

Rád bych Vás upozornil, že jste už překročil pravidlo tři revertů, kdy jste odstranil mnou vložený text o tom, co obsahoval protokol postupimské konference:

--Luděk 07:39, 2. 4. 2006 (UTC)

dalsi dukaz arogantnich lidi jako jsi ty ovladajici prachbidnou ceskou wiki. ukazem nekvalitnosti jsou prave zasahy lidi co si hraj ina bohy.a predavaji si mezi sebou spravcovstvi. vlozil jsi pouze cast= polopravda a upravenou cast smlouvy. to TY jsi porusil pravidlo nestrannosti. zastavas se skopcaku.ja jsem Cech. pmp