Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:147.32.100.13

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Tuto IP adresu, 147.32.100.13, používá ČVUT a může ji sdílet větší počet uživatelů na této škole. Zprávy zanechané na této stránce tak mohou obdržet uživatelé, pro které nejsou relevantní. Při blokování této adresy či revertování z ní provedených změn proto dbejte zvýšené opatrnosti. V případě vandalismu páchaného z této adresy budou správci toto nevhodné chování hlásit zodpovědným osobám na této škole.
Vzkaz pro uživatele: Komentářům, které nejsou určeny vám, se vyhnete založením vlastního účtu.
Vzkaz pro zodpovědné osoby: Změny této stránky můžete sledovat pomocí kanálu RSS či Atom.

Vymazal jsem vaše texty a označil články Bavorsko, Sasko a Mnichov jako podezřelé z porušení autorských práv. Možná jste opravdu tím člověkem, který vytvořil původní text na http://www.volny.cz/rybioko a zkopíroval jste své dílo na Wikipedii, pak to, prosím, uveďte na diskusi k oněm článkům, abychom je tam ponechali. Články se dají z historie obnovit. Ještě lepší by bylo, kdybyste se zaregistroval jako Wikipedista a uvedl pár slov o sobě, například, že jste autor oněch stránek, které hodláte sdílet i v rámci Wikipedie. Registrace není samozřejmě nutná, ale má to své klady. --Luděk 13:13, 13. 10. 2004 (UTC)

Drahý kolego, oceňuji Vaši ostražitost, zárověň Vás mohu ujistit, že o porušení autorských práv rozhodně nedošlo. JSEM AUTOREM ČLÁNKŮ NA UVEDENÉ ADRESE. Prosím o jejich navrácení na původní místo.