Diskuse k portálu:Válka a vojenství

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 měsíci od uživatele Palu v tématu „Název - Válka a vojenství

 WikiProject Military history / Firearms International 
  Discussions:  Military history / Firearms
      Discussions:    Forces canadiennes / Canadian Armed Forces
      Diskussionen:  Militär / Waffen
      Discussions:    Histoire militaire / Armes
      Discussions:    Portal‐ノート:軍事 / 
      Discussioni:     Guerra / Armi da fuoco
      Discussions:     بوابة:الحرب  نقاش البوابة
      Dyskusje:         Militaria / Broń
∑ Interntl. 1 <--> ∑ Interntl. 2

Velká úprava[editovat zdroj]

Ahoj
Dovolil jsem si ujednotil tento portál s ostatními portály na Wikipedii a udělal z něj fungující stránku. Dle mého názoru se ta žlutá barva tématicky k portálu nehodí a ty insignie USA byly sice pěkné, ale válka není jen o USA - no jo, zaznívá ze mě odpůrce Yenkeeů :-) . Snad jsem nikoho tak radikálním řešením neurazil, zejména ne iniciátora stránek, ale opravdu zde chyběly potřebné odkazy, protože bez nich portál vlastně ztrácel svůj smysl. Uvažoval jsem textové pole místo šedivé barvy udělat prostě bílé, ale to nechám na uvážení ostatních přispěvatelů. Mně osobně se design ostatních portálů laděných do bíla líbí. Na druhou stranu - válka se mi prostě jeví šedivá až černá. Jinak, rád se budu každý měsíc věnovat obměňování jednotlivých oken. Nebude mi to dělat žádný problém. --Atilla 19. 3. 2009, 21:07 (UTC)

Příbuzné portály[editovat zdroj]

Dovolil jsem si upravit tuto část portálu. Takhle se mi zdá přehlednější než s těmi odrážkami uprostřed. --Faigl.ladislav 13. 8. 2008, 15:32 (UTC)

Úpravy vzhledu[editovat zdroj]

Dovolil jsem si přeházet pole a podobné věci, protože to dělalo v Opeře a podobných prohlížečích nehorázný nepořádek. Nyní je to snad OK. Pokud se něco nelíbí, klidně danou část změnte ale mrkněte na to i Operou či Firefoxem atd. -- Jagro 31. 8. 2008, 13:28 (UTC)

Ad portály[editovat zdroj]

Příjde mi to jako standart u všech ostatních portálů tato šablona je --Jenda H. 24. 10. 2008, 13:17 (UTC)

No, k portálům, které spravuji já to nedávám, protže mi to přijde naprosto zbytečné, když chce někdo vidět rozcestník a zajímavosti o Slovensku, bude ho zajímat informace o Makedonii, józe atd.?! Tady mi to přijde nevhodné dvojnásob, protože autor portálu do sloupečku napravo vložil portály, které jsou s portálem (až na výjimky) příbuzné. Šablonu tedy považuji za zbytečnou duplicitu a odvádění od informce sdělované portálem. -- Jagro 24. 10. 2008, 20:20 (UTC)

Nová šablonka pro portál[editovat zdroj]

Zdravím, vyrobil jsem pro váš portál šablonku {{Portál Válka}}. Přeji hezký den أنا الحق مساهمات النقاش ‎ 27. 10. 2008, 13:59 (UTC)

Hirošimská Bomba[editovat zdroj]

Míní se tím Little Boy, nebo ne? Miraceti 27. 10. 2008, 14:39 (UTC)

Má se šablona portálu válka uvádět i u bitev? Předem děkuji za odpověď. --Vedros88 12. 11. 2008, 19:11 (UTC)

Přesuny[editovat zdroj]

Dovolil jsem si popřesouvat položky portálu na polohu Portál:Válka/Název a při té akci jim rovnou doplnit háčky a čárky, protože není důvod jé mít bez hacku a carek a ještě za dalším, zbytečným lomítkem. — Jagro 2. 4. 2009, 21:09 (UTC)

Nový i-box[editovat zdroj]

Přeložil jsem na cs.wiki z en.wiki Šablona:Infobox armáda pro články o armádách jednotlivých států. Nemáte zde wikiprojekt, tak info píši sem. Třeba se někomu bude hodit. --Faigl.ladislav slovačiny 30. 5. 2009, 15:26 (UTC)

Dobrý den, napsal jsem narychlo článek z sk wiki opotřebovávací válka pro zamodření odkazu do článku holubí fotografie ze vzduchu, který s oběma válkami také souvisí. Prosím o zkouknutí a nějakou recenzi a doúpravy. Děkuji, --Svajcr 22. 8. 2009, 13:27 (UTC)

Název - Válka a vojenství[editovat zdroj]

Zdravím, navrhuji zobecnit název portálu na "Válka a vojenství". Vojenství, které znamená nejen válku, ale i velkou část aktivit a vybavení zaručujících, aby k válce právě nemuselo vůbec dojít, portál podle všeho řeší stejně jako válku. Co jsem tak zběžně prolétl, hodně iwiki portálů má například "Vojsko" nebo "Vojenství". --Palu (diskuse) 8. 8. 2023, 02:30 (CEST)Odpovědět

Dobrý den, já rozhodně souhlasím a nemám žádné námitky. --Tschechische Länder (diskuse) 8. 8. 2023, 11:55 (CEST)Odpovědět
Ok, tak se na to pomalu vrhnu, je to 14 dní bez nesouhlasu :) --Palu (diskuse) 22. 8. 2023, 23:15 (CEST)Odpovědět