Přeskočit na obsah

Diskuse k Wikipedii:Zajímavosti/2010/20

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Tento týden jste vybrali parádní zajímavosti, hlavně ta rvačka, ale nechápu, co tam dělá ta první? Co je na ní konkrétně zajímavého? Možná jsem to nepochopil. --Sevela.p 17. 5. 2010, 14:27 (UTC)

Zdravím. Ono to bylo myšleno spíš jako upozornění, že tu o tom panovníkovi je taky článek, ale asi se mohlo vybrat něco zajímavějšího. V zásadě se o to starám sám a mám poměrně dost práce s tím, abych z různých návrhů, co chodí, vyřadil ty, které odkazují na články s nepřesnými, nepravdivými, neověřenými či neověřitelnými informacemi, přesvědčuji navrhovatele, aby články napřed trošku dotáhli, nebo je někdy sám dotahuji. Takže ne vždy je všechno na 100 procent. Jinak Zajímavosti bývají připravené dopředu tak 10 až 14 dní, viz podstránky Příprava nebo Ke zhlédnutí, aby se mohlo ještě ledacos vychytat, než to půjde ven. Budete-li chtít, klidně na ně občas mrkněte a případné námitky můžete dát vědět předem, během příprav, určitě s tím v takovém případě vždycky něco uděláme. Jan.Kamenicek 17. 5. 2010, 14:49 (UTC)
Díky za info a za práci na zajímavostech, určitě si to projdu. Já jenom, že vždycky máme opravdu zajímavé zajímavosti, ale tento mi moc nepřišel :) --Sevela.p 17. 5. 2010, 18:18 (UTC)