Přeskočit na obsah

Diskuse k Wikipedii:Revize smazání/Záznamy/2009

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Z mého širšího pohledu, je celý tento případ (včetně s ním souvisejícíh diskusí), záležitost, která souvisí s IMHO neblahým jevem - totiž s rigidním uplatňováním pravidel bez používání selského rozumu, které zde někdy připomíná kanelářsky tupou byrokracii, protože co není v pravidelch tak to se zde nesmí a musí se smazat a potírat. ** Stále si myslím, že se jedná o jednu z nejvězších slabin české verze Wikipedie a sebedelší zablokování mé osoby s tímto mým názorem nepohne ani o milimetr ** MiroslavJosef 11. 12. 2009, 16:25 (UTC)

Vaše představa že by si tu každej měl dělat co sám uzná za vhodné bez ohledu na nějaká pravidla a bez ohledu na mínění komunity se lidově nazývá cochcárna. Wikipedie je kolektivní dílo které by se mělo řídit pravidly na nichž se usnesla většina členů komunity. --Jowe 11. 12. 2009, 16:34 (UTC)
O tzv. "cochcárně" jsem nikdy neřekl ani slovo - to mi vkládáte do úst pouze Vy sám - ostatně já žádnou "komunitu" Wikipedie neznám a nejsem ani jejím členem (ostatně mohu být členem pouze toho do čeho jsem vstoupil dobrovolně a pokladě svého vlastního uvážení - a to se doposud nestalo). Co to je ta "komunita" Wikipedie? Jak je definována? Nejedná se náhodou o "vlastní výzkum"? ** Všechno co jste napsal je doslova do písmene "na vodě" ** MiroslavJosef 11. 12. 2009, 16:50 (UTC)
Ano samozřejmě, vy nikam nepatříte , vy se ničím nemusíte řídit, pro vás neplatí žádná pravidla. --Jowe 11. 12. 2009, 16:53 (UTC)
... nic takového jsem ale neřekl - opět pouze a výhradně Vaše a jen Vaše slova, zase překrucujete mé stanovisko jak se Vám právě hodí - už si začínám zvykat ... MiroslavJosef 11. 12. 2009, 16:56 (UTC)
... ale v jistém smyslu a máte pravdu, patřím především sám sobě ... Wikipedii rozhodně nikolivěk ... MiroslavJosef 11. 12. 2009, 16:58 (UTC)