Diskuse k Wikipedii:Mikrosoutěž Ohrožené stavby

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 25 dny od uživatele Richard Sekerak (WMCZ)

@Richard Sekerak (WMCZ):

  • V tuto chvíli je v kategorii Commons:Category:Mikrosoutěž Ohrožené stavby 118 obrázků, avšak šablona Commons:Template:WMCZ Ohrozene stavby je vložena pouze na 86 obrázcích. Tj. nejméně 34 obrázků je vloženo do kategorie soutěže, aniž by byly opatřeny šablonou soutěže.
  • Průvodce nahráváním souborů přitom v tuto chvíli ukazuje, že bylo nahráno 83 souborů, což je ze záhadných důvodů o tři méně, než kolik jich je označených šablonou soutěže. Zřejmě proto, že těch 83 je počet souborů v kategorii Category:Uploaded via Campaign:wmcz-stavby24. Tj. nejméně 3 soubory jsou opatřeny šablonou soutěže, ale nejsou zařazeny do kategorie nahrávací kampaně.
  • Šablona nekategorizovala (jak by mělo být standardem pro kategorie podle zdroje) a sama nebyla kategorizovaná. Pokusil jsem se napravit.
  • K popisům fotografií se do pole "Description" mimo šablonu jazyka připojuje text "random text - přepsat", tento text tam však všichni, včetně zkušených přispěvatelů, ponechávají, místo aby jej přepsali. Chyba samozřejmě není u nich, ale v našem nastavení: v dialogu "Popsání" v průvodci načítáním souborů se tento text vůbec nezobrazuje, přispěvatel tedy o něm vůbec neví a nemůže ho smazat ani přepsat. V rámci Průvodce načítáním to nejde, musel by stránku souboru následně editovat klasickým přímým způsobem.

--ŠJů (diskuse) 5. 4. 2024, 20:53 (CEST)Odpovědět

Ahoj @ŠJů, děkuji za upozornění na nesrovnalosti. Text "random text - přepsat" se vkládal vlivem zapomenuté poznámky v nastavení kampaně a opravili jsme to. K nevkládání šablony a dalším bodům, které jsi psal se pokusím dostat v druhé polovině tohoto týdne. --Richard Sekerak (WMCZ) (diskuse) 8. 4. 2024, 18:57 (CEST)Odpovědět