Diskuse k šabloně:Západní Flandry

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Nebylo by lepší to trochu hierarchizovat? Jako tady udělat odkazy jenom na články o arrondisemenech a pro ty pak ještě šablony o obcích... Bylo by sice víc šablon, ale byly by kratší. --Aktron 10:50, 24. 9. 2006 (UTC)

Udělal jsem to zatím podle provincií, protože články o jednotlivých arrondissementech zatím neexistují a nepředpokládám, že v dohledné době vzniknou. Na druhou stranu je pravda, že šablona zabírá dost místa. Po této stránce se mi líbí řešení na de: (např. de:Vorlage:Navigationsleiste Gemeinden in Westflandern), kde se dá část šablony s výčtem obcí skrýt. Bohužel ale nevím, jak to provést technicky, protože zdrojový kód z de: mi na cs: nefunguje. --Vítek 11:25, 24. 9. 2006 (UTC)
Ano, ty prvky, co mají na de. na cs. projektu holt nejsou podporovány. Vím, že ty články nejsou; prostě sem to myslel tak že by se chvíli počkalo a nové šablony se udělaly spolu s článkem o příslušném arr. --Aktron 11:27, 24. 9. 2006 (UTC)

Odstranění šablony Převést na seznam - zdůvodnění[editovat zdroj]

Geografické nav. šablony se normálně používají, není důvod je převádět na seznam. Stačí podívat se do článků o českých a slovenských okresech, na balkánské státní útvary; dále pak také článek o každé zemi má vlastní šablonu o svém administrativním dělení + hlavní města těch územních celků. Převedení na seznam chápu v případech, kdy se jedná opravdu o nevhodnou šablonu, jako jsou například součásti jízdního kola apod. ne ale v tomto případě. --Aktron 11:30, 24. 9. 2006 (UTC)