Diskuse k šabloně:Vývoj Československa

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Tá šablóna je pre roky 38-45 stále kompletne nesprávna (žiadnа nezávislá Zakarpatská Ukrajina napráklad neexistovala), žasnem ako dlho to nikto nemení...

Takže by to mělo být jako je na sk:Template:Cs-timeline ? Ale Podkarpatsko 38-39 bylo vyhlášeno, hledalo samostatnost, ale Maďarsko ho v 39 spolklo.

jazykové verze[editovat zdroj]

en:Template:Cs-timeline

de:Template:Cs-timeline

sk:Template:Cs-timeline

Proč Česko-Slovenská republika[editovat zdroj]

Dobrý den, před několika měsíci jsem v dobré víře editoval období Českého celku mezi lety 1938-39 z Česko-Slovenské republiky na Československou republiku, protože jsem z textů (alespoň zveřejněných zde na wikipedii) pochopil, že toto byl pouze paralelní název a ne plnohodnotný republikový název mezi těmito roky, dále jsem také vznesl otázku (ne zrovna šťastně na stránku právě Česko-Slovenské republiky) jak to tedy je. Nejen, že mi nebylo odpovězeno, ale dokonce byla moje úprava vrácena zpět, což bych mohl považovat za tah přinejmenším nerytířský. Proto zde vznáším otázku znovu, jak to bylo s tím názvem? --marv1N 21:23, 5. 2. 2008 (UTC)

Nový vzhled šablony[editovat zdroj]

Zdravím, dnes jsem dokončil redesign šablony Československo. Jako vzor jsem použil anglickou verzi šablony, která mi přijde po historické i vzhledové formě zatím nejoptimálnější. Největší chybou minulé verze bylo "opomenutí" historického období po druhé světové válce - rok 1945 až 1948 (Třetí republika). Dále je v nové šabloně podrobněji propracováno období německé anexe a Maďarská anexe jižního Slovenska v roce 1939. --Wikipediter 19. 11. 2009, 20:38 (UTC)