Diskuse k šabloně:Red Hot Chili Peppers

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dotaz>je nutné aby v šabloně by seznam všech singlů co ta skupina kdy vydala? Mne to přijde jako naprostá zbytečnost, která nafukuje šablonu, naprosto by stačilo, aby byl dole v šabloně mezi kategoriema odkaz Kategorie:Singly skupiny a bylo by to o polovičku menší. Co si o tom myslí autor a ostatní? --Chmee2 10:56, 8. 7. 2006 (UTC)

Ta šablona je obludně veliká a navíc úplně zbytečně duplikuje roli kategorií, hypertextu v článku a funkci kapitoly Související témata (nebo jak se správně jmenuje). Na podobné věci mám názor že ne menší, ale raději žádná. --Tlusťa 10:59, 8. 7. 2006 (UTC)
Když může fungovat na anglický wikipedii, tak proč ne tady?--Rottweiler 11:08, 8. 7. 2006 (UTC)
Popravdě to, že může fungovat na en wiki neberu jako rozumný argument, proč ta šablona je tak velká :-) To že to mají jinde nevypovídá skoro o ničem ;) Tedka ale zpět k tématu, nemám nic proti tomu aby fungovala i zde, ale nelíbí se mi její délka a informace, které obsahuje. Podle mne by šablona naprosto vystačila s první části (muzikanti) a pak s CD co vydala. Zbytek se dá naprosto pohodlně dát do kategorií, které jsou dole na liště. Jinak souhlasím s tim co psal Tlusta, vyjma smazání celé :) své místo tady určitě má --Chmee2 11:47, 8. 7. 2006 (UTC)

Podle mého názoru sem šablona patří a ničemu nevadí. Asi by tam nemusely být ty příbuzný články. O singlech si myslim, že by tam být měli. V současnosti je to sice dost červené, ale to se chystám dodělat v budoucnu. Jinak právě tyto šablony jsou podle mě hlavní výhodou wikipedie proti knižním encyklopediím a mám dojem, že do kategorií se moc lidí nedívá. --Hypertornado 12:10, 8. 7. 2006 (UTC)

Souhlas. Zanatic ʡ 12:11, 8. 7. 2006 (UTC)
Přesně tak, to samé platí pro {{IronMaiden}}--Rottweiler 12:13, 8. 7. 2006 (UTC)
Vypadáto, že se Vás schází více, kdo si myslí, že je to dobré mít takto dlouhé šablony. Správně bylo řečeno, že nejsme papír a že to tedy ničemu nevadí, na tom se shodneme. Pokud máte tedy názor, že nekrátit, tak prosím ;) já osobně bych pokrátil z praktických důvodů a) z přehlední to šablonu b) nedochází k duplicitě (jak psal Tlusťa) c) od toho tady máme kategorie. Můj dotaz byl zodpovězen a já jsem spokojen ;-) i přes to, že se nekrátí. Jsem v menšině a tak budu tolerovat :)) --Chmee2 12:21, 8. 7. 2006 (UTC)