Diskuse k šabloně:Infobox - kosmonaut

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

nutny fix sablony[editovat zdroj]

Zdravim nevim si rady s fixnutim teto sablony aby zobrazovala i obrazky. vim ze jinde to funguje: sk:Stephen Nathaniel Frick * cs:Stephen Frick Dik --Zacatecnik 14:34, 8. 2. 2008 (UTC)

Povinný dotazník[editovat zdroj]

Vyplňovat superdotazník šablony bude povinnost toho, kdo zakládá heslo? Nebo autora té šablony? Nebo to není povinnost, ale jen možnost? Budou se ke každému heslu kosmonauta hromadně přidávat nevyplněné či polovyplněné šablony? Rád bych to vše věděl a podle toho budu v tvorbě hesel kosmonautů pokračovat, nebo se věnuji něčemu méně úřednicky svazujícímu.--P.Starý 15:34, 8. 2. 2008 (UTC)

vyplnuji se jen ta hesla co jsou znama, ostani radky se nechavaji prazdny, s tim ze kdyz da nekdo edit muze data doplnit, ale kdyz ta sablona bude polovicni nekdo kdo da edit nemuze doplnit to co nevidi ze chybi. Tedy: neni nutne vyplnovat celou sablonu - zdlouhave googlit neznama data, aby mohla byt sablona pridana k exist. clanku ci nove vznikajicimu. V pripade jakyhkoliv nejasnosti, dotazu ci napadu, nevahejte a piste, sem nebo na moji diskusni stranku. Kolega Zacatecnik 17:25, 8. 2. 2008 (UTC)
Už jsem zažil kolegu, který mi zaplnil třetinu plochy jednoho hesla obludně velikým rámem neexistující fotky. Taky šablona. Velice se přimlouvám, aby ten kdo šablonu vloží, ji také doplnil. Či zajistil doplnění robotem z jiných zdrojů přes nástěnku správců zadaným požadavkem. Kdo dá rám na neexistující fotku, ať zároveň dodá fotku. Já sice chápu důvod zrodu obdobných šablon, v místopise je velice vítám, ale nedodělaná věc esteticky stránku může znehodnotit. Také jsem si všiml, že na desítkách hesel se stejné údaje opakují v článku i šabloně. Což by muselo nutně nastat u všech hesel o osobách vč.kosmonautů (data narození atd.jsou součástí každého úvodu hesla). Takže bude nutné nejen vyplnit šablonu, ale také upravit text hesla.--P.Starý 18:37, 8. 2. 2008 (UTC)
Astronomie, potazmo kosmonautika me velice zajimaji, takze budu Vam velmi rad napomocen pri tvorbe a zkvalitnovani techto temat ;-) --Zacatecnik 22:06, 8. 2. 2008 (UTC)

Rozdělení dat a míst?[editovat zdroj]

Vzhledem k ostatním biografickým šablonám mi připadá nešťastné, že datum a míst narození (resp. úmrtí) se zobrazují jako jedna položka. Divně vypadá i horizontální zarovnání textu „Datum narození“, pokud je text vpravo na 3 či více řádek. Nebylo by lepší položky osamostatnit, aby se zvlášť zobrazovalo i „Místo narození“/„Místo úmrtí“? --Gumruch 31. 12. 2009, 00:02 (UTC)