Diskuse k šabloně:Davis cup

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Může se, prosím, někdo znalý podívat, co je v šabloně za chybu, že nefunguje? Já to zatím hledám marně. Děkuji.--Jan Polák 6. 12. 2009, 14:54 (UTC)

Tak už to vypadá, že funguje. Nevím, v čem byl problém. Prostě se najednou rozeběhla.--Jan Polák 6. 12. 2009, 14:55 (UTC)

Vkládání starších vlajek[editovat zdroj]

Problém: Šablona neumožňuje vložení staré vlajky, pokud země vlajku v minulosti změnila a chtěl bych užít vlajku, jaká platila v době konání příslušné akce. --Pavel Q 1. 3. 2011, 18:15 (UTC)

To máš pravdu. Kterou zemi máš zrovna konkrétně na mysli?--Jan Polák 26. 5. 2011, 08:04 (UTC)
Hlavně je úplně zbytečné tam ty vlajky mít. Čtenáři umí číst a záplava flagiconů spíše znesnadňuje oriantaci, než naopak (např. v {{Davis Cup}}). Pokud nebudou nějaké relevantní námitky, vlajky odstraním. --G3ron1mo 19. 7. 2013, 09:03 (UTC)
Odstranění flagiconů bylo předčasné, je možné jej revertovat, ale ostatním wikipedistům to nedoporučuji (odkazy na články bez flg vložím do diskuse Pod lípou). Osobně mám k vlaječkám před názvem neutrální postoj, někde se mi jeví jako lepší, jinde naopak.
Editace poměrně zásadní věci, která se projeví ve více článcích, po pěti dnech diskuse, a jíž si nikdo nevšimne (chybí i nadpis sekce), je skutečně předčasná.
Především, proč jsou vlaječky odstraněny u jediné šablony, a u dalších deseti šablon jsou ponechány? Pak se vytrácí smysl jednotného stylu cs verze a příznivcem ad hoc editací nejsem (tady ano, tady ne). Pokud by šlo jen o to, že čtenáři umí číst a vlaječek netřeba, pak by se měla upravit nejdříve {{Vlajka a název}}. IMHO jde ale především o styl zápisu. Jedná se o více šablon a ještě větší množství článků, v nichž by se změny projevily, takže dávám Pod lípu. Zdraví.--Kacir 24. 7. 2013, 12:38 (UTC)

To Pavel Q: Umožňuje, viz např. Jihoafrická republika Jihoafrická republika a Jižní Afrika Jihoafrická republika, jen to chce zanést do kódu šablony.--Kacir 24. 7. 2013, 12:41 (UTC)

Shrnutí vyjádření komunity k používání vlaječek

Komunita podpořila zavedenou praxi užívání vlaječek v šablonách, respektive nebyl dosažen konsenzus ke změně [1].

Samotné používání šablon s vlaječkami v navboxech nebylo předmětem průzkumu.--Kacir 2. 8. 2013, 17:03 (UTC)