Přeskočit na obsah

Diskuse k šabloně:Časová pásma v Africe

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Ta šablona je nějaká podivná. Co to má být Greenwichský čas? A bude ty články někdo někdy zakládat? Zvlášť když se třeba liší jen názvem... --egg 20. 7. 2011, 12:09 (UTC)

Jak je uvedeno ve shrnutí při založení, šablonu je založen podle pl:Szablon:Strefy czasowe w Afryce. Předpokládal jsem, že pokud jsou tyto informace na pl, en, atp., tak jejich správnost lze předpokládat. Pokud jsem se zmýlil (nebo zmýlil v překladu), můžete chybné údaje samozřejmě opravit. Co se týče toho, jestli se budou dané články zakládat, tak nevidím důvod, proč by neměly. Časová pásma tu svůj článek obvykle mají. Palu 29. 7. 2011, 05:59 (UTC)

Greenwichský čas neexistuje, GMT byl nahrazen UTC před téměř 40 lety. CAT, EET, SAST a WAST jsou jen různé názvy pro tu samou zónu UTC+2, takže o tom prakticky není co psát. Je to vidět i z těch článků v angličtině, člověk se tam pouze dočte, že je to stejné. Klidně to může být pod jedním článkem UTC+2, který teď má sice modrý odkaz, ale ve skutečnosti je to jen redirect na zcela obecné heslo časové pásmo. --egg 29. 7. 2011, 10:55 (UTC)