Diskuse:Zuzana Rehák Štefečeková

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Asi nejsem v obraze, ale proč byla Zuzana Štefečeková zahrnuta do kategorie křesťanské osobnosti? Nemohl by to autor článku či ten, kdo kategorii přidal, v článku osvětlit? - (Okarina 17. 10. 2008, 13:25 (UTC)).

Anglická wiki uvádí (s odkazem): "Štefečeková is a committed Christian, she studies missionary and charitable work in Bratislava." --Qasinka 18. 10. 2008, 13:39 (UTC)
To je pěkné, ale každý student misijní školy ještě není křesťanskou osobností jen pro sportovní úspěchy. Buď to nějak vysvětlit na české stránce, nebo uvážit, není-li na místě tuto kategorii odbrat. Kdyby nějak ovlivnila theologii či praktickým křesťanským přínosem vynikla, ale takhle? doporučuji zvážit, je-li ta kategorie namístě. - (Okarina 18. 10. 2008, 15:04 (UTC))
Štefečeková je díky svému sportovnímu úspěchu nepochybně známou osobností a o své víře před médií otevřeně hovoří (třeba [1]); myslím, že její zařazení do výše uvedené kategorie je hraniční. Já bych ho ponechal, ale bude-li odstraněno, pochopím důvody pro tento krok.--Qasinka 18. 10. 2008, 18:57 (UTC)
Pěkně řečeno: "hraniční". To beru. Nejsem "guma", abych hned gumoval, co se mi nelíbí, ale propagování víry přes sportovce a zpěváky, to mi přijde béčkové. Nic ve zlém, ale to by byl křesťanskou osobností vlastně každý, kdo svoji víru veřejně vyzná. Nic, pokud tam tu kategorii chce někdo mít, ať si ji má, ale pak by o tom měl také do článku něco dát. Takhle to tam vypadá jako omylem, když jsou zde vypočítávány pouze její sportovní úspěchy, o víře nic. - (Okarina 18. 10. 2008, 19:05 (UTC))