Diskuse:Zdeněk Sternberg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Někdo zde pod hlavním článkem cosi píše, jaké jsou jeho zdroje a o jaké nezvratitelné důkazy se opírá? Bez řádných relevantních důkazů by bylo možno uvedené tvrzení napadnout ve smyslu § 184, trestního zákoníku, který naplnění znění odměňuje až jedním rokem odnětí svobody, resp. až dvěma lety v tomto konkrétním případě. 90.177.103.231 12. 12. 2011, 10:24 (UTC)

Podobná tvrzení bez zdrojů je nutno v souladu s platnými pravidly mazat. Neříkám, že tomu tak nebylo, ale nelze nikoho jakkoliv obvinit bez jediného důkazu - krom toho existuje mnoho lidí, kteří se snaží českou šlechtu úmyslně dehonestovat a mohlo by se jednat pouze o velice zlovonou pomluvu (respektive lež jako věž). MiroslavJosef 26. 1. 2012, 15:10 (UTC)

Opravdu horší jak v 50. létech, když člověk napíše pravdu o agentovi STB, ale o takovém, kde se to momentálně některým nehodí, tak jsou okamžité výhružky trestní sazbou. V tomto případě vás všechny, kteří zde pouze vyhrožujete a cenzurujete odkáži, tak jako jsem to již udělal. Tzn., že stačí podat žádost do Archivu bezpečnostních složek s žádostí ohledně Zdeňka Sternberga nar. 1923 s žádostí o spis ( i případné nahlédnutí) a rázem by jste zjistili, že Z. Sternberg vlastnoručně podepsal spolupráci s STB jako agent a, že nejvíce dokumentů týkající se prokazatelné spolupráce bylo zkartováno vlétě 1989, tedy před listopadovým ,, převratem", který pouze dopomohl tomu, že někdejší agenti STB restituovali svoje majetky ( někdy dosti vzláštně) a dokonce jako v tomto případě zřejmě za služby pro STB byla udělena prezidentem ČR medaile II. stupně za ,, zásluhy" - čeho asi?

Dále můj předešlý příspěvek, který byl rovněž smazán se týkal, jak vypadá krajina a příroda v okolí Divišova a Českého Šternberka. Pouze musím opět setrvat na tom, že pouze cenzurujete jasně doložitelné a prokázané příspěvky, které ovšem místo poukazují na neblahé dění v tomto regionu, které má na svědomí ( jestli tedy ovšem nějaké má) vámi opěvovaný agent STB. Jako příklad uvedu, že v této lokalitě došlo za posledních 15 let, tedy za prokazatelného zemědělského hospodaření Z. Sternberga k likvidaci remízů, mezí, rozorání trvale travních porostů, úmyslné ničení památných stromů, likvidace vodotečí a atd. a to, co přežilo 60. léta minulého století, zřejmě jako tehdejší agent STB se zhléd v praktikách minulého režimu a proto užívá cizí majetek přivlastňuje si cizí pozemky a ničí přírodu. Toto vše věrohodně prokázat- jako malý příklad vás ( zastánce) odkáži na satelitní snímky tohoto regionu, konkrétně obce Šternov a po klikání na různé roky zjistíte co zde nenávratně zásluhou Z. Sternberga zmizelo. Samozřejmě mohu vám vše doložit ovšem je otázkou zda oprávněná kritika je vůbec přípustná a zda někdo dnes chce opravdu informovat veřejnost o opravdové pravdě bez toho, aniž by se předem cenzurovalo podle toho o koho se jedná. S pozdravem Petr.P.

Dobrý den, cokoliv je napsáno na wiki, musí být především podloženo zdroji, přičemž obecně (a zejména u žijících lidí) platí zásada, že silné tvrzení potřebuje silné zdroje. Nepodložené spekulace tu obecně nevydrží nijak dlouho a kdokoliv další má právo po vás vaše zdroje požadovat. Zdraví. --Nadkachna 6. 2. 2012, 14:51 (UTC)

Opravdu nevím co má za účel informovat občany pomocí cenzury, tak jako to předvádíte vy konkrétně ohledně Z.Sternbrga. V Archivu bezpečnostních složek je spis o agentovy STB, kterým je právě Z.S. dále jsem vás odkázal na článek v Benešovském deníku z 23.1.2007 ohledně toho jak Z.S. zachází s majetkem občanů, tedy že se chová k soukromému vlastnictví hůře jak v 50. létech někteří lidé, kteří ovšem měli vazbu na agenty STB- to se nám ten kruh krásně uzavírá. Předpokládám, že přestanete cenzurovat a jasně ověřené informace budou k přečtení na hlavní stránce, jinak bych opravdu byl utvrzen v přesvědčení, že za touto enciklopedií stojí cenzuranti nejvyššího kalibru, kteří pouze propagují lživě určitou skupinu lidí. Doufám, že se vše zdárně vyřeší.

Preambule článku[editovat zdroj]

Nevím jak komu, ale mně připadne obrat »potomek starobylého šlechtického rodu« podivný. Dotyčný je snad členem rodu, nikoli potomkem. 89.177.113.7 6. 9. 2013, 19:08 (UTC)