Diskuse:Zákupská pahorkatina

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Nutné úpravy[editovat zdroj]

Kvůli zamodrání odkazů v řadě hesel jsem před časem s použitím zdrojů města Zákup vytvořil heslo. Nyní zjišťuji z dalších zdrojů, že území Zákup je jen malou část popisované pahorkatiny a tak to postupně budu měnit, rozšiřovat, doplňovat i fotkami. Ale to mohou dělat průběžně další wikipedisté. Zatím jsem na internetu nenašel cokoli o podřízených okrscích této pahorkatiny, moc by se hodila podrobná mapka--Zákupák 4. 9. 2010, 10:50 (UTC)

Mapku vlastním, ale orientovat se na ní dá jen podle vodních toků - zde asi jen Ploučnice. Bohužel nevlastním scanner, ale bych ji schopen poslat poštou. Adresu mi případně můžete zaslat na railfort@atlas.cz, abyste jí nemusel zveřejňovat zde. Dříve jsem si této diskuse nevšiml.--Railfort 5. 4. 2011, 07:28 (UTC)
Mezitím jsem si našel několik přibližných mapek a popisů. Dnes jsem na Commons nalezené fotky dotřídil (většinu udělal ŠJů) podle krajů a okresů, zbývá geokategorie, i s těmi jsme začali. Mám zájem o dodání podrobných mapek pod všechny infobofy podcelků České republiky, mě prioritně zajímá okres Česká Lípa, tedy zde Zákupská pahorkatina o sousední Dokeská pahorkatina. Ta orientační u infoboxu nadřízené Ralské pahorkatiny stačí. Ale nespěchá to a je to spíš námět pro týmový wiki-geoprojekt.--Zákupák 5. 4. 2011, 08:11 (UTC)
Mapku typu Ralská pahorkatina neumím. Mohu dodat pouze ofocenou stránku z knihy+patřičnou tabulku s názvy.--Railfort 5. 4. 2011, 08:15 (UTC)