Přeskočit na obsah

Diskuse:Walendów

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, chci se zeptat, zda-li je vhodné umísťovat do článku Pahýl. U většiny vesniček se objevuje jen kde se administrativně nacházejí a nacházely, ale také souřadnice, mapa, někdy počet obyvatel. Víc toho není ani na domovských polských stránkách - jsou to holt malé vesnice :). Rád bych v budoucnu doplnil fotografie, ale víc asi nezjistím. Ale tu u Walendówa jsou již informace navíc. Co by bylo vhodné přidat, aby bylo možné smazat Pahýl? Díky za informace. --Chejnik 6. 9. 2011, 12:12 (UTC)

Šablona pahýl není žádná ostuda článku ani autora. Znamená pouze, že článek je stručný - obsahuje jen základní údaje a třeba jen nějakou zajímavost navíc . Ale i takové články mají na wiki svůj význam. --Jowe 6. 9. 2011, 12:36 (UTC)
Zdravím, procházím stránky o městech a řekách v Polsku, o okresech a gminách a vidím, že Pahýl je uveden ne podle pravidel. Např. u Konstancin-Jeziorna není, a přitom je velmi mnoho, co by se dalo napsat (Gradowny) a malé vesničky v gmině Brwinów budou asi označeny Pahýlem. To mi přijde škoda. Myslím, že zrovna u nich je to dostatečné množství informací a nechybí nic závažného (to je přitom definicí Pahýlu). Pro náhodné čtenáře to znamená, že informace není dostatečná a že může ještě něco někde najít - což není pravda. Pahýl bych používal opravdu spíš u větších měst jako jsou Tykocin a Konstancin-Jeziorna. Co o tom soudíte? Zdravím --Chejnik 9. 9. 2011, 18:50 (UTC)