Diskuse:Viktor Michajlovič Afanasjev

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Chyba příjmení, v našem wiki Seznamu kosmonautů (z něho jsem editoval)je uveden Afanasjov. ale všude jinde Afanasjev. Čili prosím přesměrovat. --Zákupák 11. 10. 2008, 06:13 (UTC)

Díky za rychlé provedení přesunu. Mohl jsem to psát rovnou pod užívanějším jménem, ale to by některé tvary na starších stránkách zůstaly červené a nebyl jsem si jist, zda někde ve světě není jeho jméno psáno Afanasjov. A jeden z botů už před chvilkou dodal in-wiki z "nesprávného" tvaru. Takto je to ošetřené dobře z obou znění. --Zákupák 11. 10. 2008, 06:40 (UTC)
Malý problém, správce Horst udělal napřed výtečný přesun na druhý více používaný název hesla/jména a vzápětí ovšem ten méně ale přece užívaný smazal. Teď je tedy v Seznamu kosmonautů jeho jméno znovu červené. Nechám to zatím být, možná stačí jen přepis v onom seznamu a hledat na in-wiki, zda někde nepoužívají jméno nyní červené. Žádný spěch. --Zákupák 11. 10. 2008, 08:58 (UTC)
Smazal jsem to /a uvedl jsem to i ve zdůvodnění/ že Google s o najde česky jen 6 odkazů z toho byly 4 na Wikipedii nebo na stránkách z ní odvozených, takže jak druhý nejpoužívanější. Teď jsem redirect obnovil, je možné že v literatuře či spíš tisku se s tímto přepisem setkat lze. Mimoto jsem opravil všechny odkazy na Afanasjov, takže teď už je po problému. Když se něco takového řeší, pls obraťte se rovnou na toho kdo to smazal, tyhle diskuse u konkrétních článků běžný člověk /pokud náhodou není u RC/ většinou nesleduje.--Horst 15. 10. 2008, 20:42 (UTC)