Diskuse:Všegermánská pohanská fronta

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Jak souvisí Česká pohanská fronta s AHF? Opravdu je to součást? Česká? Všegermánské? Nebo to patří do jiného článku a ten odstavec by se měl vyhodit a maximálně na něj odkazovat jako na podobnou (partnerskou?) organizaci? Dík za odpověď. Chrupoš 21:07, 29. 12. 2006 (UTC)


Odpověď: Č.P.F. není sekcí A.H.F. (Allgermanische Heidnische Front = Pangermanic Heathen Front), ale je pobočkou H.F. (Heathen Front = Pohanská fronta). Abych ještě upřesnil strukturu:

Heathen Front

  • Allgermanische Heidnische Front (např. Deutsche Heidnische Front)
  • Slavic Heathen Front (v jednání, zatím pouze pod H.F.) (např. Kryuski Druvijski Front)

(Bez podpisu 16:57, 3. 1. 2007 82.100.0.70)


Odpověď na odpověď:

Můžete toto prosím nějak naformulovat také do článku? Možná by stálo za to uvažovat o založení nového článku Česká pohanská fronta s tím, že tady by byl pouze odkaz na něj. Dík. Chrupoš 19:56, 3. 1. 2007 (UTC)

Odpověď na odpověď odpověďi:

Myslím, že nový článek by byl lepší, navíc pro ČR má podstatnější význam Č.P.F. než A.H.F. jako celek. Eiwatz H.F. member

Zdůvodnění šablony NPOV[editovat zdroj]

Článek se dost okatě snaží přesvědčit čtenáře, že Heathen Front není nacionalistická organizace, nemá žádnou souvislost s neonacismem a podobným. Při letmém gůglování jsem našel tři externí odkazy (včetně celkem důvěryhodného Rexteru), které tvrdí pravý opak. Čili článek je POV. --Váš Mostly Harmless 22. 11. 2008, 19:00 (UTC)