Diskuse:Univerzita Nisa

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Jaky je problem u odkazu na dilezite materialy ke studiu (NISA WIKISPACES)? -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 156.17.25.5 (diskuse)

Dobrý den, již to máte napsané na své diskusní stránce. Wikipedie není rozcestníkem webových odkazů. Externí odkazy mají dále rozšiřovat obsah článku, což Vámi vkládané nečiní. S pozdravem -- Mercy (|) 27. 10. 2008, 14:28 (UTC)

S timto bohuzel nesouhlasim. Rozhodne informace obsazene na strance wikipedie neobsahuji onformace obsazene na wikispaces. Zaroven se take nejedna o nejakou inzerci nebo jine prakticky. Jde o stranku ktera pomuze kazdemu studentovi teto univerzity, tudis nevidim jediny problem proc by tento odkaz nemel byt na teto strance uveden. prosim o dodatecne vysvetleni. Dekuji. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 156.17.25.5 (diskuse)

Je mi líto, ale my jsme encyklopedie, ne studentský portál. Informace o vyučovaných předmětech se netýkají subjektu, o kterém je tento článek. -- Mercy (|) 27. 10. 2008, 14:35 (UTC)

Nejde o informace k vyucovanym predmetum ale materialy a podklady pro ulehceni studia. Stranka se tyka teto univerzity a tudis tyto materialy k nim patri. Kazdy kdo by se o tuto univerzitu zajimal a narazil na stranky teto encyklopedie by jiste uvital i informace co se vlastne studuje a jak materialy vypadaji. Zaroven pro jiz studujici (soucasne prvni rocniky) by informace byly prinosne. Ocividne ale nema cenu diskutovat, nebot by to nikam dale nevedlo. Vas nazor je zbytecne birokraticky, presne touto cestou by se wikipedie nemela ubirat.

Nikoli. Kdyby ten web alespoň za něco stál. Miraceti 27. 10. 2008, 14:51 (UTC)

Jak to myslite za neco stal? 3 semestr se pripravuje.. teprve ted zacal. Musite se divat na 1+2 semestr.