Diskuse:Ultima Online

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Celková neupravenost článku[editovat zdroj]

Někdo by si měl dát tu práci a seřadit shardy podle abecedy a přeformulovat jejich popisy. Přestože se některé z nich mohou honosit určitými superlativy, v encyklopedii není místo pro vychvalování. Je třeba najít rovnováhu mezi nicneříkajícím dvouslovným popisem a reklamou. Dám příklad:

Shard X - český free shard -> nicneříkající

Shard X - nejnavštěvovanější český PvP shard, naprosto úžasný systém frakcí, speciální itemy, unikátní jezdítka, přátelští GM, spousta hráčů online -> moc konkrétní, obsáhlé, a očividná snaha o reklamu, přestože může tento shard v dlouhodobých statistikách návštěvnosti vést. Pokud bude někde nějaký statisticky spolehlivý test všech shardů v ČR, může se připsat "podle průzkumu XY nejnavštěvovanější shard v ČR" + odkaz na průzkum

Shard X - český PvP shard s vlastním herním systémem, důraz na frakční války -> ideální

A samozřejmě by to chtělo celkově rozšířit, přidat historii hry, celkovou filozofii a významné prvky, obrázky...to snad není třeba říkat. Já se do toho ale pouštět nebudu :-)


Calluin 19:15, 30. 3. 2008 (UTC)

Pracuje se na tom, ale chce to hodně úprav. --Ganimoth 19:41, 17. 5. 2008 (UTC)
Mimochodem, tak me napada, je vubec vhodne sem davat odkazy na ty servery, ikdyz jsou nekomercni? Nebere se to jako reklama? --Ganimoth 16:12, 21. 5. 2008 (UTC)