Diskuse:Ulice (album, Olympic)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Proč NPOV[editovat zdroj]

Tohle není encyklopedický článek o albu, to je recenze. Možná docela solidní a na autorovi je vidět, že o hudbě něco ví. Další zřetelná věc je, že autorovi se album Ulice líbí. Nic proti, mně celkem taky, ale v této podobě je článek těžko přípustný. V celé historii není uveden jediný zdroj, což si takto hodnotící informace nutně žádají.
Článek by si zasloužil ještě pár šablon, např. vlastní výzkum mj. za rozbor rytmu alba, nějaká by se našla i na drobné jazykové prohřešky. Ty v tuto chvíli, navzdory svým zvykům, neřeším. Autorovi podávám zprávu a vyčkám nějakou rozumnou dobu v řádu dní. Nedojde-li k nápravě, tj. především a urgentně k ozdrojování, článek "oholím" na nezbytné minimum. --Jarba 12. 8. 2010, 17:42 (UTC)

Zatím se tu rozkoukávám a snažím se neškodit, o této poznámce ("Tohle není encyklopedický článek...") jsem nevěděl, inu, zatím nevím, co kde hledat. Chci také přiložit ruku k dílu (a jsem už opatrnější na vkládání vlastních postřehů, je to profesionální deformace) a mám dotaz: všiml jsem si, že na stránkách hudebních alb zpravidla nejsou náhledy obalů - je jejich uvedení nějak v rozporu s autorským právem? Četl jsem proto na Commons Popisky licence souborů a moc moudrý jsem z toho nebyl. Nerad bych vyvedl něco protiprávního. Děkuju. Danny2 31. 1. 2012, 15:41 (UTC)