Diskuse:Tomáš Julínek

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Z článku jsem odstranil vaše formulace:

  • autoritativní Pinochetův režim - Pinochetův režim možná byl autoritativní, ale v ekonomické politice by si z něj mohly mnohé demokracie vzít příklad. Navíc silně pochybuji, že se T. Julínek inspiroval právě Pinochetem, proto mi přijde nadbytečné jej v článku vůbec zmiňovat.
  • podzimní komunální volby 2008 - komunální volby jsou do obecních zastupitelstev, na podzim letošního roku se budou konat volby do zastupitelstev krajských a v třetině republiky do senátu.
  • Jednou ze změn, kterou se Julínkovu týmu podařilo prosadit, bylo přijetí zákona... - vyvolává pocit, že Julínek a jeho "tým" navzdory všemu sveřepě prosazovali zákony, jejichž jediným cílem je ublížit všem ostatním (takový je tón celé vaší verse). Ty zákony jsou prostě platné a zpráva o nich tak musí vypadat
  • přijatého v poměru 8:7, nejsou - souhlasím s kolegou, že jediným smyslem téhle věty je dát najevo, že usnesení bylo přijato nejtěsnější většinou a má tedy pochybnou legitimitu. Ale protože je úplně jedno, jak silnou většinou bylo přijato, pokud bylo přijato, myslím, že se článek obejde bez této formulace.
  • Předpokládá se jejich další omezení, a to pro děti mladší šesti let, dárce orgánů a osoby se soudně nařízenou léčbou - kdo to předpokládá? (nehledě na to, že o tomto "předpokladu" čtu poprvé od vás)

Vzhledem k vaší očividné snaze T. Julínka pošpinit, kvůli níž bohužel utrpěla kvalita článku, jsem se rozhodl jej vrátit do podoby kolegy Pastoria z 27. června 2008, 13 hodin a 46 minut. S pozdravem --Ozzy 14 07:44, 29. 6. 2008 (UTC)

Ruším vaše editace jako ideologicky zaujaté. Tato zaujatost vás vede jednak k absurdním konstrukcím (trvrzení, že z Pinochetova režimu v Chile, který za sebou zanechal minimálně 3 tisíce mrtvých, by si "demokracie měly brát příklad") a za druhé k poněkud paranoidním výkladům skutečnosti (poměr 8:7 v tomto konkrétním případě podle předsedy i místopředsedkyně ÚS znamená, že další projednávání je skutečně možné). Kromě toho kazíte cizí (v tomto případě moji) práci, což je vandalství. Mj. tak vracíte do článku pravopisné a stylistické chyby, které jsem odstranil (např. představu, že "Chile" je femininum - a skloňuje se tedy zřejmě podle vzoru "nůše"). Že jde Vaše ideologická zaujatost ruku v ruce s Vaší neinformovaností, je koneckonců pochopitelné, ale je to Váš problém. --Portorico 18:18, 3. 7. 2008 (UTC)