Diskuse:Timo (výtvarník)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Není Timo jako Timo[editovat zdroj]

Timo je ale také firma, která vyrábí dámské spodní prádlo (Tvoje Intimní MOda). Doporučuji před psaním takto ultimativních tvrzení použít některý internetový vyhledávač a zjistit si, kdo všechno daný název používá. Psát rovnou o svém oblíbenci a ignorovat zbytek světa je projev diletantismu. --Leotard (diskuse) 13. 3. 2013, 08:08 (UTC)

Však to můžete přesunout a vytvořit rozcestník. Nebo to zatím nechat takhle, dokud o firmě neexistuje článek. To je normální postup na Wikipedii, nemusíte mě hned osočovat z diletantismu!--Ben Skála (diskuse) 13. 3. 2013, 12:17 (UTC)
Také bych třeba mohl napsat, že článek není pravdivý a požadovat jeho smazání. Já totiž dotyčného neznám, hledat ve zdrojích se mi nechce. A kolem budovy té firmy chodím do hospody. Takže se neurážejte, že všichni okolo neobdivují stejného oblíbence jako vy a pokuste se psát encyklopedii místo oslavných článků. --Leotard (diskuse) 13. 3. 2013, 15:35 (UTC)
Nechápu, o co vám jde. Já dotyčného také neznám.--Ben Skála (diskuse) 13. 3. 2013, 17:08 (UTC)
Jde mi o zcela jednoduchou věc: V článku je momentálně napsáno, že "Timo je …" Já vím, že Timo je i něco jiného a přál bych si aby encyklopedický článek pravdivě informoval, že Timo je … a také …, případně také …. Konkrétně ta firma asi článek na wiki mít nebude, myslím, že není příliš významná. Přesto existuje. Nejen proto, že občas jdu kolem jejich budovy, ale také proto, že jsem ji kupodivu dohledal v internetové verzi obchodního rejstříku. --Leotard (diskuse) 14. 3. 2013, 07:07 (UTC)
Není nic jednoduššího, než vytvořit další stránku, anebo alespoň upravit tuto stránku. Jen ke zmiňované značce módy, dle obchodního rejstříku je to TIMO, samotný web používá oba tvary Timo i TIMO, takže i z toho pohledu by byla otázka, jestli vytvořit heslo Timo (módní značka) či spíše TIMO (módní značka). --Epheson