Diskuse:Sverdlovský incident

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Provedl jsem nějaké úpravy aby více odpovídal "duchu Wikipedie", snad budou stačit. Stále se domníváte, že článek potřebuje úpravy? Za jeho faktickou správnost ručím, můžete si ji ověřit kdekoli na internetu. V případě, že je problém jinde napište kde, rád na tom zapracuju :)

Tato verze je docela rozšířena, jen si nejsem jist, zda je pravdivá. osobně bych upřednostnil stručné vymezení (že se jednalo o únik spor a kdy k němu došlo a že vznikla epidemie, protože to už nikdo vážně nezpochybňuje), zbytek bych shrnul do kapitoly popis událostí podle... (zde doplnit primární zdroj, čili kdo tuto velmi populární a IMHO i nejspíše docela přesnou verzi vyslal do éteru). Nepochybně bychom totiž našli i jiné verze s trochu jiným průběhem a zejména velmi odlišnými odhady a tvrzeními ohledně počtu mrtvých.
To vše, co jsem výše napsal, se ale týká případné šablony neověřeno, která by se asi musela k článku v tomhle stavu a takto neozdrojovanému býtbrzy přiklepnuta, pod pojmem upravit mám na mysli spíše více prolinkovat, opravit vadné linky (WW2 tu máme, sice nedokončenou, ale máme), gramatické chyby a některé dle mého názoru neobratné formulace. Cinik 14:14, 5. 3. 2006 (UTC)
Stručně řečeno, teď už bych tam šablonu upravit nedal, ale zase to není tak dobré, abych ji už hned sundal, navíc, jak jsem již napsal, mám problém s ozdrojováním článku. První potíže bych klidně upravil sám, nicméně až budu mít více času (to je nejspíše někdy v úterý). Pokud jde o ozdrojování, taky se po něm mohu podívat. Nechci Vám ale do toho zybtečně hrabat. Cinik 14:18, 5. 3. 2006 (UTC)