Přeskočit na obsah

Diskuse:Světová knihovna

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 lety od uživatele Garry n v tématu „Reprodukce obrazů na obálkách

Knížku Ludmilina lámaná angličtina ale přeložil jiný Michal Prokop, než je ten, jehož heslo se zobrazí po kliknutí na jméno. Umíte-li to opravit, udělejte to prosím :-) -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 85.71.104.115 (diskuse)

Odkaz byl upraven, ale článek na uvedeného spisovatele tu ještě nemáme. Nechcete se do toho pustit? S přáním pěkného večera --Mercy 17:47, 1. 12. 2007 (UTC)

Děkuji za rychlou reakci. Uvedený překladatel by si jistě nějaké heslíčko zasloužil (jakož i jiní), pro začátek by ale stačilo, kdyby i jiné odkazy na zpěváka byly opraveny, tady jsem si toho všimla náhodou, příležitostně ještě zalistuji a zkusím se ty opravy naučit sama :-) Zatím i vám pěkný večer. 85.71.104.115 20:57, 1. 12. 2007 (UTC)

Dobrý večer, knížka Kafka na pobřeží vyšla v druhém vydání a také vyšel další svazek této edice, a to Objevení nebe od Harryho Mulische.

Reprodukce obrazů na obálkách[editovat zdroj]

Dobrý den, knihy z edice Světová knihovna měly zajímavé reprodukce obrazů na obálkách. Nemohl by se někdo ujmout a do seznamu k jednotlivým knihám doplnit autora a název obrazu popřípadě vznik díla? Myslím, že by to mnoho čtenářů mohlo zajímat. Děkuji a přeji pěkný den

Jiří Novotný Střední Čechy Garry n (diskuse) 10. 7. 2018, 17:33 (CEST)Odpovědět